2777
2789
امروز دومین جلسه اموزش شنام بود .مربی منو برد تو 4 متری.وای وقتی اسم 4 متری میاد ترس تمام وجودمو می گیره.همش چسبیدم به کناره استخر.

می ترسم یاد نگیرم انوقت جلو همسری کم بیارم.اخه چرا من اینقدر ترسو هستم
اصلا دوست نداشتم برم اموزش به اصرار همسرم مجبور شدم ثبت نام کنم.با دخترم تو یه کلاسم.می ترسم با ترسی که من دارم اونم ترسو کنم

شبا همش کابوس می بینم خدایااااااااااااااااااااااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبا جون خب مربیتون اشتباه کرده که جلسه دوم شما رو برده تو 4 متری:|اول تو کم عمق باید یاد بگیری...به کمک ایت تخته ها باید اول سر خوردن رو آب و یاد بگیری...اصل شنا نترسیدنه تا زمانی که بترسی بدتنو سفت میکنی و میری زیر آب...بهتره نترسی و بدتنو شل منی تا بیای رو آب:)
باه مینا جون

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟یه می گم بی خیالش دیگه نمی رم اما فردا همسری باید مدام سرکوفت بزنه اخه 4 سال پیشم برا رانندگی دو جلسه بیشتر نرفتم از بس که ترسیدم
نباید بترسی .... هر کاری معلمت میگه انجام بده . خیلی حال میده وقتی شنا کردن یاد میگیری .

من با خواهرشوهرم رفتم کلاس ... برای اینکه روی اون رو کم کنم خوب یاد گرفتم . ما رو هم از جلسه دوم برد قسمت پر عمق .

هر وقت دیدی نمیتونی شنا کنی خودت رو شل کن ... خود به خود میای روی آب ...
هر چی بترسی و دست و پا بزنی بدتره .
اگه بترسی خوب یاد نمیگیری و میری زیر اب. اصلا نترس فوقش مربیت هست نجاتت میده نمیمیری که!!!!! توی کلاس ما هم خانومایی که میترسیدن اصلا پیشرفت نداشتن
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس تو برنده ای ..آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره
اگه میرداماد بودی یه جای توپ بهت معرفی میکردم استخرش عمیق دیگه دو متره! ولی شما دیگه ثبت نام کردی
من هنوزم با 4 متر زیاد حال نمیکنم! همون دومتر خوبه برام:دی
کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
آخه اب که ترس نداره صبا جون ....

شما که این رو میگی دخترت چی بگه پس ...

ببین برو توی 4متری و خودت رو شل کن ببین زیر آب نمیری .... اگر میترسی بغل نرده ها این کار رو امتحان کن . معلم ما جلسه اول دوچرخه یاد داد و جلسه دوم ما رو برد لبه استخر و یهو هلمون داد تو آّب .....

هممون ترسیده بودیم ولی میگفت اگر خودتون نرین پرتتون میکنم .

برای نفس گیری هم یه دفعه از زیر آّ ما رو میکشید زیر آّ ب ...........