2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم می میرم

167 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها پیشاپیش معذرت اگه تاپیکم حس بد منتقل میکنه:)

ولی حس میکنم در اعماق افسردگی غرق شدم ،کسیو ندارم باهاش حرف بزنم تراپی هم موثر نبود اما همچنان تو غم و اندوه دارم دست و پا میزنم بی خودی سر هرچیزی گریه میکنم.

قبلنا منطقی ترین فرد خانواده و فامیل بودم اما الان....

خودمو تو اتاق حبس کردم جایی نمیرم:(

دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ مورد برای مقابله با افسردگی:

۱- هرگز بیش از چند ساعت در خانه نمانید

۲- هنگام گرفتن تصمیماتِ مهم حداقل با دو نفر مشورت کنید.

۳- به صبح هایتان ساختار بدهید مثلا از تخت خواب بیرون بیایید و دوش بگیرید حتی اگر حوصله ندارید.

۴- از مصرف مواد، دخانیات و الکل خودداری کنید.

۵- اگر اشتهایتان را از دست داده اید خودتان را مجبور به خوردن یک وعده کامل غذا نکنید، به جای آن از لقمه های کوچک استفاده کنید مانند نان، پنیر، گردو

۶- از موضوعات و کارهای کوچک و بزرگ، مهم، غیر مهم یادداشت برداری کنید.

۷- اگر نیمه های شب از خواب بیدار می شوید بلافاصله از تخت خواب بیرون بیایید و کاری انجام دهید.(مثلا کتاب های الهام بخش بخوانید.از تماشای تلویزیون، اینترنت گردی و تلگرام خودداری نمایید).

۸- هر روز ۲۰ دقیقه پیاده روی کنید.

۹- به خودتان فرصت استراحت بدهید.

۱۰- هر روز با افرادی صحبت کنید.

بگو بهم چی درونت اذیتت میکنه

احساس میکنم پوچ ترین و بدرد نخور ترین ادم دنیام ارزشی ندارم حس میکنم تمام بدبختیا و ناراحتیای بقیه تقصیر منه:)

خودمو دوس ندارم 

اگه شخصیو دوس داشته باشمم اونقد اون دوست داشتنه زیاد میشه ک برای اون نفر اذیت کننده میشه:)

دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)
احساس میکنم پوچ ترین و بدرد نخور ترین ادم دنیام ارزشی ندارم حس میکنم تمام بدبختیا و ناراحتیای بقیه ت ...

خب دوس داری چه شخصیتی یا قیافه ای داشته باشی؟بشین بنویس وسیله هایی که میخوای براشو کم کم بخر کارایی که باید برای رسیدن بهش بکنی وبنویس به زندگیت یه روتین جدید بده و خودتو مجبور کن انجامش بدی تا بشی همون چیزی که میخوای اولش سخته قدم اول همیشه سخته بعد رواله

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP
۱۰ مورد برای مقابله با افسردگی: ۱- هرگز بیش از چند ساعت در خانه نمانید ۲- هنگام گرفتن تصمیماتِ ...

مورد یکت خنده داره واسم وقتی اجازه ندارم برم بیرون چجوری در خانه نمانم

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

به نظرم اگر تراپی موثر نبوده باید دکترت رو عوض کنی و احتمالا دارو بخوری. البته داشتن یه دوست یا آشنا که شرایطت رو درک کنه و بهت کمک کنه روش زندگی فعلیت رو عوض کنی خیلی موثره

🤍🙂🫂ممنون از وجودت حتمن یادم میمونه

هی دختر نمیدونم چه اتفاقی داره میوفته تو زندگیت ولی معلومه که خسته و ناراحتی ولی اینو یادت بمونه دنیا ۲ روزه و ارزش نداره اینقد خودتو اذیت کنی میدونم الان حرفام رو حالت تاثیری نداره ولی خاستم بدونی که تنها نیستی

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)