2777
2789
عنوان

بیاین خاطره ی اولین آشپزیتون بعد عروس شدن رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 89 پست
من 3 روز بعد از عروسیم اومدم خونم شب بود رسیدیم شام از بیرون گرفتیم و دیر وقت خوابیدیم
فرداش پاشدم یه نگاهی به آشپزخونه انداختم اینجوری بودمخدایا اینجا کجاست من کی ام چرامامانم صبحانه آماده نکرده واسمخلاصه بعد از کلی نعره چندتا بیسکویت خوردم و زنگ زدم به مامانم ازش دستور مرغ سوخاری با زرشک پلو رو پرسیدم و همه جزییات رو یادداشت کردم ودست بکارشدم ساعت 11 بود و بعداز کلی تلاش ساعت 3 غذام حاضر بود همسرمم کمکم سالاد درست کرد و میز روچید انصافا خوشمزه شده بود خودم که کلی کیف کردم منیکه املت لد نبودم درست کنم همچین غذایی پختم

.Pain🔥you made me a believer

اخ گفتی من قورمه سبزی پختم واسه هرنفریه استکان پرلوبیاریختم
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کتلت درست کردم خیلی هم کوچولو بودم خوب شده بود یادمه کم بود فقط خودم نخوردم گفتم نمیخام چاق بشم اما شوهرم خیلی خوشش اومده بود کلی هم دورچین درست کرده بودم براش بد عادت شد
منم ماکارونی درست کردم ته دیگشم سیب زمینی گذاشته بودم ..... مرضی شوهر من نعره از روی خوشی میزد
داشتن مغز دلیل قطعی برای انسان بودن نیست ........ پسته و گردو هم مغز دارند ..... برای انسان بودن باید شعور داشت !!!!!