2777
2789
من اولین غذایی که بعد عروس شدن پختم ماکاروتی بود و عالی هم شده بود ولی تا سفره انداختم خواهر شوهر جااااان با همسرشون سرزده تشریف اوردن .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماکارونی پختم فردای پاتختی عادت نداشتم واسه دو نفر غذا درست کنم یه عالمه اضافه اومد

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من از صبح عروسیم هیچی نخوردم غذا...شام هم یذره بعد روز پاتختی هم هیچی..یه عالم شام زیاد اومده بود واسه ما نیوردن بعد تا از پاتختی اومدم داشتم غش میکردم ماکارانی پختم خوردیم و من احیا شدم
فردای عروسی من کباب تابه ای پختم اولین بارربود اشپزی میکردم.اینقد خوب شد ک خودمم باورم نمیشد... شوهرم امد گفت خودت پختی گفتم پ ن زن همسایه پخته باورش نشد گیر داده بود زن همسایه امده واقعا...بعد ک گذشت دید ن واقعا دست پخت خودم خوبه😀
positive energy😚❤خداااااااااجووووووون شکررررررت
من و شوهرم عاشق کله پاچه ایم سب عروسیم وقتی رسیدیم خونه یه کله پاچه گذاشته بودم تو یخچال اونو بار گذاشتمش صب همگی دور هم خوردیمش خونه تازه عروس تایه هفته بوی کلپچ میداد
توبه آن می ارزی که اسیر توشوم و به یمن نفست آنقدرزنده بمانم تاکه پیرتوشوم.... همسرم.....
من یادمه اولین غذایی که پختم باقالا قاتوق بود. ولی اصلا خوب نشده بود و هم باقالاهاش انقدر پخته بودن که له شدن.ولی شوهرم با لذت تمام خوردش و گفت اصلش همینجوریه. مادرم اشتباه درست میکنه
وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
من روزپاتختیم بود پدرشوهرم بردارایشگاه بعداوردتم خونه باید برای شویم غذادرست میکردم منم با اون سرووضع ماکارونی درست کردم بوش توکل ساختمون پیچیده بودددد
💞💞💞اسم دخترم دنیاست چون دنیامه اگرنباشه رویامه 💞💞💞💞
تازه بعد از نیمرو سوخته خواستم کلاس بزارم مرغ پختم با برنج نمیدونستم مرغ میزارن میپزه فقط دیده بودم مامان سرخشون می کنه منم اونکارو کردم و اوردم سر سفره و همون لحظه مادرشوهر و خواهرشوهر و مادربزرگ همسرمم اومد خیلی خجالت کشیدم😢