آخ دست رو دلم نزار که خونه😭😭
داداش من فقط تب داشت از اینجا بردنش بیمارستان کودکان مفید تهران ک گفتن عفونت داره و بعد دو هفته کاملا خوب بود قرار بود مرخص شه حتی بلیط هواپیما هم گرفته بودن معلوم نیست چ بلایی سر بچه دادن ک از جاهایی که آزمایش خون گرفتن همش خونریزی پیدا کرد دوباره حالش هی بد و بدتر شد ک تو تاپیک های قبلیم گفتم دارم میرم پیشش تا موقع ای که من رسیدم تهران برده بودنشlcu وقتی از دکتر بخشlcuپرسیدم برادرم چه مشکلی داره؟ گفت بگو چه مشکلی نداره؟؟ 😭😭
قلب؛ کلیه؛ کبد کل سیستم بدنش بهم ریخته بود نارسایی کلیه پیدا کرده بود و خون ریزی داخلی که اصلا قطع نمی شد تمام بدنش ورم کرده بود و سفت شده بود گفت بچه اصلا رگ نداره و خونش لخته شده ووو اصلا همه هنگ بودن که کی شد چرا اینجوری شد همه می گفتن بچه سرحال بود همش با گوشی صحبت میکرد و... نمیدونم بخدا بعدا یه تاپیک در مورد این موضوع میزنم طولانیه فقط میتونم بگم بچه سالم رو بردیم بیمارستان مفید جسدشو تحویلمون دادن و وقتی علت مرگش رو خواستیم هیچ جوابی بهمون ندادن وگزارشون کردم به خدا الهی به حق پنج تن قبل چهلم داداشم کسایی که این بلارو سر داداشم آوردن همین بلا سر عزیزترین کس زندگیش بیاد که مارو الکی الکی داغدار کردن و بچه رو زجر کش😭😭