2777
2789
عنوان

همش حس میکنم یه نفر دنبالمه...

391 بازدید | 21 پست

همش حس میکنم یکی پا ب پا دنبالمه وقتی دور و بر خودمو نگاه میکنم می بینم کسی نیست ولی همش حسش میکنم ولی چیزی. نمیبینم همش حس میکنم داره نگاه میکنه دنبالم میاد و... 

به نظرتون روح داداشمه که تازه چند روزه از دستش دادم؟ 🖤🥀 یا عزرائیله؟؟ 

بسیار سُخن بود؛ نَگُفتیم و گُذَشتیم...:) ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه برادرت رو تاپیک هاتو خوندم...براش فاتحه خوندم.

من علم اش رو ندارم ولی بعید نیست که روح برادرت باشه...

نمی دونم دقیق

خدا رحمتش کنه...

استارتر جان خدا به تو و خصوصا پدر و مادرت صبر بده

چرا برادرت مریض شد؟؟؟؟

خدا لعنت کنه این ادم های بی خرد بیمارستانی رو که کمم نیستن...ادم گدارش به اینجور جاها می افته مریضم نباشه ناقصش میکنن خدا جوابشونو بده.

نه فک نکنم چون اجازه ندارن روح ها جز پنجشنبه ها برن دیدن نزدیکان اینو شنیدم 

آخ دورش بگردم همش۸سالشه تازه چند روزه از دست دادمش دلم براش یه ذره شده فکر کردم اونه😭😭😭😭😭

خدا رحمت کنه برادرت رو تاپیک هاتو خوندم...براش فاتحه خوندم. من علم اش رو ندارم ولی بعید نیست که روح ...

ممنون سلامت باشید😔🖤🥀

خدا رحمت کنه برادرت رو تاپیک هاتو خوندم...براش فاتحه خوندم. من علم اش رو ندارم ولی بعید نیست که روح ...

آخ دست رو دلم نزار که خونه😭😭

داداش من فقط تب داشت از اینجا بردنش بیمارستان کودکان مفید تهران ک گفتن عفونت داره و بعد دو هفته کاملا خوب بود قرار بود مرخص شه حتی بلیط هواپیما هم گرفته بودن معلوم نیست چ بلایی سر بچه دادن ک از جاهایی که آزمایش خون گرفتن همش خونریزی پیدا کرد دوباره حالش هی بد و بدتر شد ک تو تاپیک های قبلیم گفتم دارم میرم پیشش تا موقع ای که من رسیدم تهران برده بودنشlcu وقتی از دکتر بخشlcuپرسیدم برادرم چه مشکلی داره؟ گفت بگو چه مشکلی نداره؟؟ 😭😭

قلب؛ کلیه؛ کبد کل سیستم بدنش بهم ریخته بود نارسایی کلیه پیدا کرده بود و خون ریزی داخلی که اصلا قطع نمی شد تمام بدنش ورم کرده بود و سفت شده بود گفت بچه اصلا رگ نداره و خونش لخته شده ووو اصلا همه هنگ بودن که کی شد چرا اینجوری شد همه می گفتن بچه سرحال بود همش با گوشی صحبت میکرد و... نمیدونم بخدا بعدا یه تاپیک در مورد این موضوع میزنم طولانیه فقط میتونم بگم بچه سالم رو بردیم بیمارستان مفید جسدشو تحویلمون دادن و وقتی علت مرگش رو خواستیم هیچ جوابی بهمون ندادن وگزارشون کردم به خدا الهی به حق پنج تن قبل چهلم داداشم کسایی که این بلارو سر داداشم آوردن همین بلا سر عزیزترین کس زندگیش بیاد که مارو الکی الکی داغدار کردن و بچه رو زجر کش😭😭 

خدا الهی به سزای عملشون برسونتشون...

باید شکایت کنین...

توی خودشون بین پرسنلشون اگه خطایی کرده باشن نمیذارن به گوش شما برسه ولی طرف رو تعلیق میکنن 

می دونم اینو که بهت میگم

مطمئن دارم بهت میگم

خدا الهی به سزای عملشون برسونتشون... باید شکایت کنین... توی خودشون بین پرسنلشون اگه خطایی کرده باش ...

دنبال شکایت بودم نتونستم کاری کنم یکی از مسئولای اونجا باهامون دوسته گفت با شکایت به جایی نمی رسید

رئیس بخش وقتی علت مرگ داداشمو خواستم گفت یه حرفایی هست که نمیتونم بگم 

بعد از آزمایش خونی که یکی از پرستار ها انجام داده داداشم خون ریزی پیدا کرد و دستش ورم کرد مامان میگه تا چند روز دیگه اون پرستار رو ندیدم 

دنبال شکایت بودم نتونستم کاری کنم یکی از مسئولای اونجا باهامون دوسته گفت با شکایت به جایی نمی رسید ...

میگم که کار پرستاره ...

اینجور مواقع پرستار پاش گیره ولی خب چون پرستارها بیمه مسئولیت میشن اتفاقی براشون نمی افته ولی بین خودشون ادبشون میکنن حای شده خروجشونو میزنن و یا سرپرستار و بالاتر تا مترون خسارت ازشون میگیره و کلا رزومه شون خراب میشه و حتی بدتر

ولی حتما پیگیری کن

غلطت کردن اینجوری میگن چون اینا پشت هم اند 

اصلا نگذر و پشتکار به خرج بده

جگرگوشتون رو کشتن