2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 95 پست

خب بعضی وقتا هست ک آدم وقت نمیکنه خونه رو تمیز کنه سخت نگیر حالام اونا ظرفاتو ببینن چی میشه بیخیال 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد کردی رفتی بیرون من بودم ظرفا رو میزاشتم تو کابینت همه لباسای وسط اتاقم میریختم حموم درش رو میبستم یه میوه و چایی هم میزاشتم جلوشون

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

منم دندونم عصب کشی کرده بودم افتضاح درد میکرد دو شبم بود نخابیدم ۲ ظهر از دکتر اومدم شوهرم سوپ درست کرد داد به پسرم تا لباس عوض کنم شد ساعت ۲/۵اومدم ک بخابم خواهر شوهرم اومد (بخاطر پسرم هر روز یا یه روز درمیون میاد اونم ۳ظهر)به شوهرم گفت باز نکن گفت زشته تا جلو در اومده اومد داخل تا ۷غروب موند خودشم حالمو میدید ولی باز انگار نه انگار سر اون دو روز با شوهرم حرف نزدم

اشپزخونه رو چی سه سوته ک نمیشد جمع کنم

عزیزم من این شرایط شما دقیقا برام پیش اومد 

سریع یه کابینت رو خالی کردم هم خرد و پاش و ظرفیت کثیف رو کردم تو کابینت و ظرفشویی مابین کار منم شوهرم سریع خونه رو جارو زد و سرویس بهداشتی رو تمیز کرد با کمک هم ظرف کمتر از 15 دقیقه فوری همه چی جمع شد 

بعداً که مهمونا رفتن سر فرصت خونه رو درست و اساسی تمیز کردم از اون به بعد هم شوهرم حواسش جمع این قضیه هست که شرایط من و خونه چجوره بعد مهمون دعوت کنه 

شما هم اشتباه کردی لجبازی بچگانه کردی

واقعا که 

هر دفعه خانواده زن که بخوان بیان بدون هماهنگی یا بهم ریخته بودن خونه اشکال نداره

اما خانواده شوهر که می خواد بیاد باید شوهر به غلط کردن بیوفته که خانم اجازه بده

عجب روزگاری شده. 

دوستان بیاید از حالا از خودمون فرهنگ سازی کنیم ک ممکن خونه هرکسی کثیف باشه و بهم ریخته دلیل بر شلختگ ...

دقیقا من ۳تا بچه دارم .همیشه ظرفا شسته هرروز همه جارو جمع میکنم جارو میزنم دستمال میکشم به همه جا ور میرم همون روزی ک بی‌حال یا حوصله ندارم یکی رسیده .دیگه همفکری میخواد بکن واقعا اهمیت نمیدم

اخه بهم میگه خونه پسرشونه یعنی چی دو تا محکم زد تو بازوم 

دیونش کردیا

منم زنم دقیقا همین کارها رو با خانوادم می کنه.

بعضی وقت واقعا می مونم که چی بگم از رفتارش

اینقده که خانوادمو پیچونده و ردشون کرده با یه بهانه ایی

واقعا که  هر دفعه خانواده زن که بخوان بیان بدون هماهنگی یا بهم ریخته بودن خونه اشکال نداره ام ...

از کجا فهمیدی این خانوم اگه خانواده خودش بیاد باهاشون خوش رفتاری میکنه؟؟؟ 

حداقلش اینه ک مامان خودش بیاد ن تنها بعدش ابروشو نمیبره بلکه میاد کمک میکنه خونشو تمیز میکنه ، ولی این خانوم میگه مادرشوهرش بعدا ابروشو میبره 

تا حرف از خانواده شوهر میاد ی عده چنان گارد میگیرن ، ک مشخصه یا مجردن یا خانواده شوهرشونم آدمه ، اونیکه خانواده شوهرش درست و حسابیه ک شانس اورده ولی اونیکه مجرده و این حرفو میزنه بعد ازدواج حالش دیدنیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست