2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 95 پست
حداقل ی ساعت زودتر خبر بدن یعنی چی

من سزارین کردم همیشه خونه رو مرتب میکردم چون مهمون میومد یبار نتونستم چکارکنم حرص بخورم هرروز هرروز که نمیشه، بچه داریم، مریض میشه، خستگی هست کارپیش میاد، یوقت حوصله نداریم، خودمون فقط سخت میگیریم

حالا که ندادن، حرص نخور واسه هرچی، منم حساس بودم قبلا، الان نیستم، وقتی فرصتی نیس چراعصبانی کنم خودم ...

واقعا سرم ترکید آخه برام سخته خونم بهم ریختس منم ی هفتس باهاشون سر سنگین شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری ب پدرش بگه خونه کثیفه نیا .نیم ساعته دوتایی باهم تمیز میکردید.اللن فکر میکنی اینجوری خوب شد ...

نیم ساعت کجا میگم پنج دقیقس ..دارم میرم خونه باشه اما هیچ کاری نمیکنم ... بدرک اصلا...کسی که منو درک نمیکنه 

فردا مادرش میشینه همه جا پخش می‌کنه خونش کثیف بود

بزار بگه، ازقصاوتها نترس، غیبت کنه گناهی کمتر خداروشکر😊، بیخیال بابا، حالا بهتر شد ناراحتیم پیش اومد حرص دادی خودتو، سعی کنیم باارامش حل کنیم

دوستان بیاید از حالا از خودمون فرهنگ سازی کنیم ک ممکن خونه هرکسی کثیف باشه و بهم ریخته دلیل بر شلختگی طرف نیست تا ی نفر اومد از کثیفی کسی بگه مشتاقانه گوش ندیم و نگیم وای من چقدر تمیز میکنم و فلا واسه همههههه پیش میاد خونه نامرتب مخصوصا بچه مریض میزاشتی میدیدن و دلیلشم بچه مریضت بود الانم بقول دوستان میوه بگیر برو خونه بگو میوه نداشتیم منم خ حالم بد بود گفتم برم من بخرم ی بادی ب کلمم بخوره

نیم ساعت کجا میگم پنج دقیقس ..دارم میرم خونه باشه اما هیچ کاری نمیکنم ... بدرک اصلا...کسی که منو درک ...

خب مادرشوهرت اینم میزاره روش 

بقول خودت میگه خونش کثیف بود هیچ خودشم معلوم نبود این وقت شب کجاس. 

رفتی دیدی اونجان بگو رفته بودم از داروخونه دارو بگیرم شوهرم اشتباه گرفته بود گفتم خودم برم