2777
2789
عنوان

شنیون و آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست
همین مدل موهای عکسه خوبه

زیادی ساده نیس؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
آره خودمم بسته پایین دوست دارم گفتم قدیمی نشده باشه

چون ساده و اروپاییه هیچ وقت از مد نمیوفته 

چیه این شنیونای عجیب و غریب😑

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://s8.uupload.ir/files/511851_420_7xl.jpg مدله موی خانم جوادزاده رو درست کن😁

ممنون عزیزم.همینقدر ساده؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
بنظرم ارایش صورتی یا هلویی بیشتر بهش میاد تا ارایش نود. 😍

آره صورتمم با نود بیحال میشه معمولا 

ممنون عزیزم.همینقدر ساده؟

راستش گلم 

لباستون، شلوغه 

و

به اندازه کافی جلوه داره... 

هم مدلش هم رنگ

حالت نسرین جوادزاده درست کن، گوجه و از جلو بریز تو صورتت 

ساده و زیبا 

آرایشت هم صورتی هلویی :') 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عروسی کیه این مدل لباس می پوشی.‌من خواهرزاده همسرم عروسیشه. ی لباس سبز سیر و زیر زانو میپوشم. بد نیس ...

عروسی جاریمه 

نه گلم چرا بد ؟هرجور دوس داری بپوش

راستش گلم  لباستون، شلوغه  و به اندازه کافی جلوه داره...  هم مدلش هم رنگ حالت نس ...

ممنونم عزیزم بابت نظرت 😘

قضیه فرق کرد ساده نباشه خوبه

مدل موهام ساده نباشه؟خب چه مدلی الان تو ذهنت اومد؟

عزیزم من لباسم شبیه لباس شما بود برای عروسی جاریم 

مدل موهام رو باز پرنسسی درست کردم با آرایش ملایم همه هم تعریف میکردن خیلی خوب شدی

اصلا عکست برام باز نشد که ببینم

ولی آرایشگاه خوب برو مدل لباستو تشون بده اونا کارشونو بهتر بلدن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

عزیزم من لباسم شبیه لباس شما بود برای عروسی جاریم  مدل موهام رو باز پرنسسی درست کردم با آرایش ...

وااای به مدل باز اصلا فکر نکرده بودم