2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد پس خانمی 

رشته ی کار از دستتان رها شده ،برای رسیدن‌به هدف خواب و رویارا کنار بگذار و تقوی پیشه کن ،عجله وشتاب نداشته باش و صبور باش .روزگار وصل نزدیک است .دوست را از دشمن تشخیص بده ،گذشته را فراموش کن و به روشنایی ها بیندیش

رشته ی کار از دستتان رها شده ،برای رسیدن‌به هدف خواب و رویارا کنار بگذار و تقوی پیشه کن ،عجله وشتاب ...

خیلی ممنون زحمت شد ❤❤❤🌹🌹🌹

شهزاده و پرنسس
برای منم باز کن گل  اگه میشه نیت کردم

اراده ی بسیار قوی و راسخ داری گه هر چه بخواهی به دست می آوری ،پس یا علی بگو تا دنیارا تسخیر کنی .دلهارا شاد کن و باخدا باش ،قرآن بخوان تاغمها از دلت پاک شودو راه دین راه را پیدا کنی تا به قله ی موفقیت صعود نمایی که در هفت آسمان همه تورا دعا کنند 

میشه برا منم باز کنید فاتحه خوندم و نیت کردم

هر قدر به خدا نزدیکتر شوید درد زمانه را کمتر حس میکنیدو هر قدر درویشانه زندگی کنیدبهتر سرو سامان میگیرید. اما شما فردی عجول و بی طاقت هستید وهر ضرری که می‌بینید بخاطرعجله ی بی مورد خودتان است،زیاد حرص می‌خوریداز این مسئله حذر کنید. خدا هرچه را که لایق آن باشید به شما میدهد