2777
2789
عنوان

مامانم چندباره زنگ زد جواب ندادمـ

291 بازدید | 31 پست

هرجورفکر میکنم نمیدونم حق دارم یانه

پارسال با داداشم وزنش بحثشون شد البته عروسمون هرانچه بی احترامی و بی حرمتی بود نصیب خانوادم کرد

بعد منم فقط یه پیام دادم ب داداشم ک چرا حرمت این دوتارو حفظ نکردی اونم تا تونست بدوبیراه گفتــ

مشکل بین خودشو وزنش بود ولی کشوندن به خانواده ها و کلا قطع کردن

نامزدی خواهرم دعوت کردیم نیومدن

باز عقدهم دعوت کردیم نیومدن

بعد خودشون دوماه بعد نامزدی پاشدن اومدن خونه بابام اینا گریه وعذرخواهی

دلیل اومدنشونم این بعد دایی عروسمون فوت شد اومدن فاتحه خونی پیش خودشونم گفتن بریم یه سر بزنیم

حالا دلیل دعوام با مامانمو میگم ببینم حق دارم یانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب تا اینجا مشکلی نیس بلاخره اشتی میکردیم همه باهم

ولی مامانم به رو خودش نیاورده ک ایناهمه مارو ب فحش کشیدن و نامزدی دخترش نیومده و پاشده باهاشون رفته فاتحه خونی اونم شهر دیگه

زنگ زدم گفتم انقد بی غیرتید وک هرچی سرتون اومد فراموش کردید و هرچی فحش ناموسی به ما وشما زدن بعد رفتید فاتحه خونی کسی ک زنده شمارو ادم حساب  نکرده

گفتم مشکلشون بامن سر چی بوده سراینکه گفتم حرمت شمارو حفظ کنن فحشم دادن بعد شما یه ذره به رو خودتون نیاوردید ک ما سر شما فحش خوردیم و راحت گذشت کردید 

حداقل فاتحه خونی رو نمیرفتید

حالا یه هفته اس جواب نمیدم

من حق دارم یا اونا؟؟؟

عزیزم تو حق داری کاملا موافقم باهات اما متاسفانه مادرا به این راحتی نمیتونن از بچه شون بگذرن خب اونم دل داره و دوست داره پسرش رو ببینه وگرنه اونم میدونه چی به چیه مجبوره گذشت کنه . اما حداقل میتونست باهاش راه نیوفته بره فاتحه 😕

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
خوب تا اینجا مشکلی نیس بلاخره اشتی میکردیم همه باهم ولی مامانم به رو خودش نیاورده ک ایناهمه مارو ب ...

حرفاتو گفتی حرفاتو حقه ولی دیگه قهر با مادر و جواب رنگش ندادن حقت نیست بیخیال 

بزرگترامون خیلی عجیبن خیلیییی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
قهر نکن با مامانت اون مادره و منافع زندگی پسرش رو درنظر گرفته ولی من جات بودم هرگززززززززز دیگ ...

هضم اون همه وقاحتشون سختا برام

قبول کردم بخششو

ولی ن دیگه هلک وهلک پاشه بره فاتحه خونی

پیش خودش نگفت دخترم نامزدکرد اینا یه زنگ نزدن بهشـ

یا حرمت دخترامو نگه نداشته چرا برم فاتحه خونی

سخته فکرکردن به این چیزا

عزیزم تو حق داری کاملا موافقم باهات اما متاسفانه مادرا به این راحتی نمیتونن از بچه شون بگذرن خب اونم ...

چرا به ما میرسه قشنگ بلدن همه چیزو انجام بدن قهرو اشتیشون سر جاشه

ولی به پسراشون میرسه کروکور ولال میشن؟؟؟؟؟

اونا بی احترامی کردن درسته ولی مادر عاشق بچه اشه بایه لبخند انگار دنیارو بهش میدن/اتفاقی که افتاده /حالا که اونا اومدن شما هم کوتاه بیا بخاطر مادرت/دنیا ارزش قهر کردن با مادرتونو نداره /اما رابطه اتونو با عروس مدیریت کنید نه شور شور نه بی نمک بی نمک/با مادرت حرف بزن نزار دلشون بشکنه زیادم بحثو کش ندین

حرفاتو گفتی حرفاتو حقه ولی دیگه قهر با مادر و جواب رنگش ندادن حقت نیست بیخیال  بزرگترامون خیلی ...

ازشدت این بی حرمتشون تایه هفته داغون بودم

بخاطر اونا فحش بشنوی ولی اونا به کتفشون نباشه 

هضم اون همه وقاحتشون سختا برام قبول کردم بخششو ولی ن دیگه هلک وهلک پاشه بره فاتحه خونی پیش خودش ن ...

میدونم منم بودم ناراحت میشدم ولی مادره دیگه

حساب کتاب مادرا بر مبنای محبت مادریه و با محاسبات ما متفاوته