2777
2789

یه کاری میشناسنم ولی درامدش کمه مثلا ماهی ۱۵۰  اگ خاسی درخاست بدع

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کاری هست خودم تازه آشنا شدم ولی اگه اهل کار کردن باشی با روزی نهایت ۳ساعت میتونی حداقل ۳و خورده ت ...

مبشه بگین خیلی لازم داریم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
پی باکس.باکس نت؟چندروز پیش حساب یه بنده خدایی رو اینجا خالی کردن تاپیکشم هس

چه کاری بوده حسابشو خالی کردن

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
یک کاری هست خودم تازه آشنا شدم ولی اگه اهل کار کردن باشی با روزی نهایت ۳ساعت میتونی حداقل ۳و خورده ت ...

چیه؟انقد بی انصافا بعضی جاها کلی کار میکشن ازتو دیگه غیب میشن😔

پی باکس باکس نت و یه سایت دیگه که یادم رفت اسمشو

منم تاپیک های رو دیدم میگفتن برنامه تبلیغ ببینی ولی من نرفتم یعنی کلاه برداری بوده پس

اولش پول هم میخواد