2777
2789
عنوان

از کارای خونه خسته شدم😭

248 بازدید | 25 پست

با دوتا بچه کوچیک که یکیش شیر و پوشکیه دوماهه

یکیش بدغذا و شب ادراری و جیش و پی پی دوسالو نیمه

حالا خداروشکر سالمن هردو

بعدش قسمت کوزت بودن شروع میشه

هال مرتب و جارو آشپزخونه و ظرف و غذا و لباس شستن

بعدم دادن غذا و شیر بچه

رسیدم به اتاق یکم مرتب کردم هنوز کلی وسیله هست که باید بره سرجاش و کلی لباس شسته ک باید تابشه بره سرجاش

بعدم حموم و سرویس گند و کثافت گرفته دوهفتس نشستم باید الان برم تمیزکاری

هنوزم ناهار نخوردم دارم ب نی نی شیر میدم.

دیوانه شدم دیوانه

نه کمک دست دارم ن پول برای کمک دست آوردن ن مامانم میاد کمکم. داداشمم اومده خونمون سربارم شده دریغ از یکم ک بچه رو ببره حیاط بازی فقط گیم بازی میکنه و فیلم میبینه ازش آبی گرم نمیشه. شوهرم باز کمکم میکنه وقتی خونس غذا میپزه و ظرف میشوره ولی بخدا کلافه و خسته شدم

هرچی فک میکنم میبینم دختر بودن یعنی بدبختی و خدمتکار بودن یا حداقل تو خانواده ماها اینجوریه. ما زنا تا روز مرگمون باید کار کنیم هیچوقت بازنشستگی نداریم باز مردا میدونن ۳۰ سال بیمه بریزن بازنشسته میشن و راحت میشن از کار ولی من حتی ازونورم بازنشسته بشم(فرضا  بیمه بریزم یا بچه هام بزرگ شن برم سرکار بازنشست شم) از کارای خونه هیچوقت تموم نمیشم. فقط مرگ یعنی خلاصی ازین زندگی کلفتی

Asal7073 سابق   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر ،من میذارم خونه کثیف باشه،حال داشتم  میرم جمع کنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

فاصله ی سنی بچه هات کمه واقعا سخته اما انشاالله یکی دوسال دیگه همبازی میشن تو هم یکم راحت تر میشی واقعا سخته خب یکم کمتر مرتب کن چیزی نمیشه که لباس ها را تا نشده بریز توی یه سبد تا وقتی فرصت کردی نکردی هم نکردی من ازین کارا زیاد انجام دادم

مرسی خوندی خیلی نیاز داشتم یکی گوش بده درد دلمو.

چون بچه هات کوچیک هستند سختی کار های خونه چند برابر میشه تحمل کن بچه هات بزرگ تر بشن خیلی اوضا تعبیر میکنه الان چسبیدن بهت انشاالله بزرگتر شدن آزاد تر میشی

یه دهه شصتی درونگرا
چ میشه کرد این سرنوشت همه زنان سرزمینم است

بیزارم از زن بودن

الان میفهمم چرا قدیما همه مامانا پسر دوس داشتن، مادر خودش میفهمه زن بودن یعنی خدمتکار موندن فقط بشور و بساب. دلشون نمیومد پاره تنشون حمالی یه مرد و ایل تبارشو بکنه 

Asal7073 سابق   

خوب اولویت خودت و بچه هاتی 

حالا ک اعصابشو‌ نداری بچه بزرگتو فعلا پوشک کن چون معلومه آماده نیس دختر منم دو سال و نیمشه و جیش نمیگه 

بعدم اول غذا و رسیدگی ب بچه ها بعد کم کم کارای خونرو بکن همرو یجا نکن ک هنوز ۶ باشه و ناهار نخورده باشی غذا هاتم دو وعده ای درست کن ک ناهار داشته باشی از شب 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️