2777
2789
عنوان

از کارای خونه خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
فاصله ی سنی بچه هات کمه واقعا سخته اما انشاالله یکی دوسال دیگه همبازی میشن تو هم یکم راحت تر میشی وا ...

اینکارو نکردم وای فقط باید طبقات کمد و کشو هامو ببینی چه وسواسی دارم تو این لباس تا کردن

فک کنم همین وسواسه داره اذیتم میکنه

Asal7073 سابق   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خوندی خیلی نیاز داشتم یکی گوش بده درد دلمو.

فدات گلم من پسرم پنج سالشه خسته شدم از دستش نکه تو دو تا بچه کوچیک داری واقعاً شرایط سختیه انگار آدم نیاز داره ی ماه استراحت کنه بدون هیچ مزاحمی با خیال راحت 🥴

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
اینکارو نکردم وای فقط باید طبقات کمد و کشو هامو ببینی چه وسواسی دارم تو این لباس تا کردن فک کنم همی ...

خب معلومه اگه بخوای با دوتا بچه کوچیک خونت برق بزنه فقط و فقط خودت عذاب میکشی 

اصلا نمیتونم آخه وقتی کثیفه خیلی خیلی عصبی میشم

مشکل از سخت گیری خودت هست نباید اصلا اینقدر سخت بگیری 

حتی اگه بچه هم نداشتی باز شاید نمیشد خونه کاملا تمیز باشه

حواست رو جمع کن ،بچه های دلبندت یک بار بچه هستن،بزرگ میشن و حسرت این دوران رو میخوری 

الان خونه رو ول کن و برو با اونا شاد باش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خوب اولویت خودت و بچه هاتی  حالا ک اعصابشو‌ نداری بچه بزرگتو فعلا پوشک کن چون معلومه آماده نیس ...

دیگه نمیذاره پوشکش کنم ک. بلده میگه جیش دارم پی پی دارم ولی هی باید ببری بیاری بچه کوچیک سخته. شباهم ک شب ادراری داره ۶ و ۷ بیدارش نکنم ببرمش سیل میبرتمون

Asal7073 سابق   
خوب اولویت خودت و بچه هاتی  حالا ک اعصابشو‌ نداری بچه بزرگتو فعلا پوشک کن چون معلومه آماده نیس ...

ناهار داشتم ولی حال نداشتم گرم کنمهی میگم اینجارو مرتب کنم بعد یهو میبینم ۶ شد

Asal7073 سابق   
وای چه سخت . خواهر شوهر یا جاری نداری کمک کنن ؟ 

خواهرشوهر نه جاری یکی دارم از قبل باهاشون قهر کرده الانم بکشیش نمیاد.البته شوهرم بسیار مرد خوبیه بخاطر اون میرم پدرش فکر میکنه بخاطر خودش میرم ولی واقعا تو این سالها خاطره خوبی ازش ندارم زبونش مثل مار میمونه.