ميترا٠٤ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 380 عنوان زگيل تناسلي 82 بازدید | 6 پست https://t.me/hpvhs_vvirusدوستان اگر كسي مبتلا به زگيل تناسلي هست يا تبخال تناسلي ما يه گروه زديم تا از تجربيات هم ديگه استفاده كنيم 1402/04/07 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 خب همینجا بگین همه استفاده کنن لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
ميترا٠٤ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 380 خب همینجا بگین همه استفاده کنن عزيزم اينجا ممكنه سوال براي كسي پيش بياد توي تلگرام ميتونيد سوال كنيد و افراد زيادي هستن كه تجربيات مختلف دارن كمك كنن اونجا ميتونيم باهم صحبت كنيم و استرسمون هم كم بشه
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 عزيزم اينجا ممكنه سوال براي كسي پيش بياد توي تلگرام ميتونيد سوال كنيد و افراد زيادي هستن كه تجربيات ... خب سوال پیش بیاد میپرسیم دورهمی دیگهاینجام خیلیا درگیرشن لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
ميترا٠٤ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 380 خب سوال پیش بیاد میپرسیم دورهمی دیگه اینجام خیلیا درگیرشن خب من الان دارم لينك گروه ميدم توي گروه پزشك هم هست ديگه كسي سوال داره ميتونه بره اونجا هر دقيقع كه نميتونم اينجا جواب سوالاي خانوما رو بدم
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 خب من الان دارم لينك گروه ميدم توي گروه پزشك هم هست ديگه كسي سوال داره ميتونه بره اونجا هر دقيقع كه ... پزشک مجانی؟تخصصش چیه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋