2777
2789
من خودم وقتی داغ داغه تیکه تیکش میکنم کره رو می‌ذارم روش خودش آب میشه با نمک خوشمزس مامانم پوره می‌ ...

اهاااا فک کنم خوش مزه بشه..شما واسه چاقی میخورین؟نتیجه دیدین؟

بکنش کوکو

تخمرغ بزن،مثل شامی سرخ کن

یا دوپیازش کن

پیاز فراوون سرخ کن،سیب زمینی رو بریز روش تا سرخ شه

یا آویشن و نمک و تخمرغ ...بزن،بریز تو قیف،قالبی بزار تو فر برشته شه.

یا پنیر پیتزا و نمک و فلفل بزن،توپی کن،سرخ کن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بکنش کوکو تخمرغ بزن،مثل شامی سرخ کن یا دوپیازش کن پیاز فراوون سرخ کن،سیب زمینی رو بریز روش تا سرخ ...

واییییی دلم خواست🤤

فقط من نمیخوام سرخ کنم و روغن بزنم همینجور ابپز میخوام یه چی بزنم خوش مزه شه

واییییی دلم خواست🤤 فقط من نمیخوام سرخ کنم و روغن بزنم همینجور ابپز میخوام یه چی بزنم خوش مزه شه

اِ وااااااا،چرااااااا؟🤪

روغن که کمک میکنه زودتر چاق شی(مثلا ضرر نداره)😂

اونی که تو فرِ،روغن نمیخواد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اِ وااااااا،چرااااااا؟🤪 روغن که کمک میکنه زودتر چاق شی(مثلا ضرر نداره)😂 اونی که تو فرِ،روغن نمیخ ...

اره دیگه بخوام روغن بزنم ک سرخش میکنم با سس اووووف😁

اون ک تو فره هم ب نظر خوش مزه اومد حتما امتحان میکنپ مررررسی❤