2777
2789
عنوان

با آزار و اذیت بچه طلاق باید چه کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 51 پست
چرا حضانتش نمیدین مادرش؟؟

برادرم راضی نیست ‌ .. در ثانی مگه اون ( مادرش) میاد قبول کنه . ؟؟ همه عمرش ارزو داشت راحت ول بچرخه و هر کاری میخاد بکنه تازه به ارزوش رسیده حالا بیاد خودشو گیر بچه بندازه ؟؟ اگرم قبول کنه در ازاش میخاد کلی اخاذی کنه ‌ ... جدای از این مسائل کسی که مورد اخلاقی ناجور داره صلاحیت نگه داشتن بچه نداره آخه .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه که این حرفا حالیش نمیشه

معلومه که مادرشو دوست داره

حتی اگه بعدا بفهمه چطور ادمی بود

پس ببرینش پیش روانشناس بهش محبت کنین 

از مادرش بد نگین چون بیشتر لج میکنه

الان تو سن بلوغه شاید حتی غیرتی میشه

فکر میکنه شما ظلم کردین به مادرش

باید علت بداخلاقیش رو ازش بپرسه یه نفر 

شاید تیاز به توضیح دادن و شنیدن داره

اگه مادرش رو ترجیح میده اجازه بدید بره با مادرش زندگی کنه  شمام به آرامش میرسید

والا ما حرفی نداریم از خدامونم هست . داداشم راضی نیست .. میگه چیزی یادش میده .. یعنی واقعا هم اینکارو میکنه حتی ممکنه کارای خطرناک یادش بده بیاد اینجا بلایی سر پدر و مادر من بیاره 

فقط باید ببرین روانشناس، پسر دایی منم بعد جدایی پدر مادرش دقیقا پرخاشگر شده بود بیچاره عین دیوونها شده بود،بردن روانشناس، روانشناس در کنار خودش ارجاع داده بود به روانپزشک،هنوز هم تحت نظره

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
برادرم راضی نیست ‌ .. در ثانی مگه اون ( مادرش) میاد قبول کنه . ؟؟ همه عمرش ارزو داشت راحت ول بچرخه و ...

عزیزم شما با صلاحیت مادرش چیکار دارید مهم اینه شما یا پدرش نتونستید خوب تربیتش کنید بهتره یه مدت هم مادرش در جریان باشه شاید اون تونست از پسش بر بیاد

جریان مادرش به اون ربط نداره اون مادرشه حتی اگه قاتل باشه مادرشه .چرا توقع دارید ازش متنفر باشه؟

عزیزم من همچین توقعی ندارم ... دارم میگم الکی از ما بدش میاد و بیش از حد اونارو دوس داره ... یعنی یه حالت نامتوازن و غیر معقول .‌ در حالیکه ما تقصیری نداشتیم.

چه مسئله سختیه

من خودم والدینم طلاق گرفتن و خشم و عصبانیتش رو درک میکنم یجورایی

بنظرم بهترین کار اینه که کوتاه بیاین باهاش. اینجوری که اون هر کار بدی که کرد خونه رو بهم ریخت داد زد تو اتاقش موند بی‌ادبی کرد دروغ گفت یا هرچی، شما اصلا به چشم نبینین کارهاش رو و جلوش نگین

ولی وقتی ی کار خوب انجام داد مثلا بین هزار بار دروغ گفتن ی بار راست گفت اون ی بار راست گفتنه رو به چشم ببینین و خیلی بزرگ کنین مثلا مهمون میاد خونه‌تون نگید پسربرادرم اذیت میکنه یا فامیل اومد به هر حال درگوشی و با اشاره و آروم هم حرف بزنید اون بچه که نیست می‌بینه می‌شنوه و متوجه میشه

حتی حتی جلو خودتون هم ازش بد نگین  

به جاش بگید پسربرادرم خیلی راستگو و خوبه

گوش نمیده به این حرفا نهایت دعواش میکنه فردا دوباره روز از نو روزی از نو 

چی بگم والا حرصم گرفت به بابات بگو به داداشت بگه یا ادب میشه یا میرین بیرون 

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه