2777
2789
عنوان

با آزار و اذیت بچه طلاق باید چه کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 51 پست

گلم 

لطفا به همه این چندتا سوالم حتما پاسخ بدید 

وضعیت درسیش چطوره ؟

باشگاه میره ؟

چه ورزشی دوست داره ؟ 

وقتش چطور میگذرنه؟ 

رستوران میبرینش 

سینما میبرینش 

روزهای تعطیل چطور میگذرونه 

شما هم با اونها زندگی میکنید مجرد هستید؟ 

چه غذای میخوره ؟ 

رفتار پدرت مادرت چطوری هست 

بدگویی مادرش میکنید؟ 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من همچین توقعی ندارم ... دارم میگم الکی از ما بدش میاد و بیش از حد اونارو دوس داره ... یعنی یه ...

عزیزم ما هم تو فامیل  مشکلی شبیه به شما داریم و و اون پدرش آدم ناجوری بوده و طلاق گرقتن و پسره پیش فامیل مادره ولی عاشق پدرشه ولی با مادرس و خانوادش خوب نیست ولی چون بچه هست چیزی نمیشه گفت و باید تحمل کر  .مقصر دو نفرن یکی مادر پسره و یکی پدر پسره که انتخاب اشتباه کرده .پسره بی گناهه

ببریدش پیش مشاور لطفا به همه این چندتا سوالم حتما پاسخ بدید  وضعیت درسیش چطوره ؟ باشگاه میره ...

وضعیت درسش خیلی خوبه 

با من کوهنوردی و گردش میاد . 

من کافه میبرمش 

وقت و روزهای تعطبلشم معمولا با بازی کردن و از سر و کول بقیه بالا رفتن 

باه همه تو یه خونه هستیم منم مجردم . 

چه مسئله سختیه  من خودم والدینم طلاق گرفتن و خشم و عصبانیتش رو درک میکنم یجورایی  بنظرم ...

چقدر خوب گفتید 

منم واقعا از حرف توهین آمیز بعضی کاربرها نسبت به این بچه دلم سوخت چون در بدترین شرایط هست . 

کلا در سن حساسی هم هست که یک مادر صبور فاقل مهربون باید کنارش بود که ازش محروم شده این رفتارش بخاطر همین هست باباش هم نمیتونه این مسئولیت درست انجام بده ، با شرایطی که از مادرش گفت اونم صلاحیت نگهداری این بچه نداره 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.

در ادامه بهتون بگم که تمام این کارهای پسر برادرتون همه طبیعیه به هر حال طلاق خیلی خیلی به آدم‌ها فشار میاره ربطی به سن هم نداره و التیام دادنش کار هرکسی نیست من خودم بعد طلاق والدینم خانوادم نتونستن اصلا اونطور که باید باشن و تا همین امروز هم طبعات اون طلاق رو من میکشم 

طلاق اینطوریه که اگه التیام نیابه تا همیشه زخمش می‌مونه جدی میگم!

چیز‌هایی که گفتم رو انجام بدید اما اگه واقعا براتون مهمه بهترین کار اینه که برادرتون یعنی پدر ایشون پیش روان‌شناس‌ برن تا به شکل درستی از این واقعه تلخ بگذرن

با اینکه من شش سال از طلاق والدینم میگذره اون موقع ۱۳ سالم بود الان ۱۹ سالمه میگم کاش مادرم که حضانت من رو قبول کرد پیش روان‌شناس میرفت که الآن خودم مجبور نباشم پیش روان‌شناس برم 

عزیزم شما با صلاحیت مادرش چیکار دارید مهم اینه شما یا پدرش نتونستید خوب تربیتش کنید بهتره یه مدت هم ...

وا ؟؟ مگه من مسئول تربیتش بودم . ؟؟😐😐تازه کارایی که من براش میکنم پدر مادرش خیلی کمتر  . همه تفریحات و گردشش و عیره رو من با خودم میبرمش 

[QUOTE=298187445]از صبح تا عصر سر کار . هر وقتم میاد خسته و بی حوصله . [/QUOT

بچه شاید به خاطر بی توجهی یا سرکوفت یا طعنه اطرافیان به سیم آخر زده یا شاید مشکل رفتاری داره و باید درمان بشه و اون وظیفه پدرشه و بعد جد پدری  که ببرش دکتر .امیدولرم مشکلتون حل بشه

وضعیت درسش خیلی خوبه  با من کوهنوردی و گردش میاد .  من کافه میبرمش  وقت و روزهای ت ...

دلم سوخت براش.. اونجوریا هم بد نیست پس... 

یه خلأ روحی بزرگ داره یا شاید جلوی چشمش بقیه بد مادرشو میگن یا اینکه از طرف مادرش پر میشه... طفلی گناهی نداره. خودم مامان بابام جدا شدن... میفهممش... این که سنی هم نداره شرایطش سخت تره... باز من بزرگ بودم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وا ؟؟ مگه من مسئول تربیتش بودم . ؟؟😐😐تازه کارایی که من براش میکنم پدر مادرش خیلی کمتر  . همه ...

بالاخره شما هم بالا سرش بودی اصلا شما هیچی پدرشم نتونسته از پسش بربیاد، این بچه شاید واقعا مامانشو میخاد 

چه مسئله سختیه  من خودم والدینم طلاق گرفتن و خشم و عصبانیتش رو درک میکنم یجورایی  بنظرم ...

بله عزیزم‌درست میگی .. ولی اخه مادر من هم سرطان داره هم پارکینسون . که هر دو بیماریش با تنش و استرس بشدت افزایش پیدا میکنه .   یعنی شاید مادرم ناراحتیش به روش نیاره ولی تو باطن تاثیر میذاره روش ... 

چی بگم والا حرصم گرفت به بابات بگو به داداشت بگه یا ادب میشه یا میرین بیرون 

من بابا و مامانم اخلاقشون اینجوری نیست که سفت وایسن تو رو کسی متاسفانه . همیشه سعی دارن با همه چی کنار بیان .

من بابا و مامانم اخلاقشون اینجوری نیست که سفت وایسن تو رو کسی متاسفانه . همیشه سعی دارن با همه چی کن ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه