2777
2789
عنوان

با آزار و اذیت بچه طلاق باید چه کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 51 پست
وضعیت درسش خیلی خوبه  با من کوهنوردی و گردش میاد .  من کافه میبرمش  وقت و روزهای ت ...

خب اگر وضعیت درسیش خوبه مشکلتون زیاد حاد نیست .

پسرها خیلی پر جنب جوش هستن

اولین جلسه مشاوره خودتون برید شاید شما خسته شدید نیاز دارید پسرها خیلی شلوغ هستن و بعد برادر زادتون ببرید . چون جنب جوشش زیاده پس یک کلاس درسی برای سه روز هفته در نظر بگیرید که وقتش پر بشه.

چون انرژیش زیاده سه روز در هفته هم تکواندو بفرستش تا انرژیش تخلیه کنه.

باهاش صمیمی تر بشین طرفش تو خونه بگیرید تا به شما نزدیک بشه و باهاتون دردل کنه 

حرف های خانم سانسا خوب بود .

روی خوبهاش متمرکز بشین و با مهربونی غیرمستقیم رفتار غلطش اصلاح کنید بیشتر از قبل باهاش بیرون برید خرید سینما کوه کافه پیاده روی (ببین میتونی هر چندوقت یکبار باهاش برنامه پیاده روی بچینی ) باهاش یک دوست خیلی صمیمی شو بر عکس خیلیا من شرایط این بچه حاد نمیدونم طبیعیه 

این بچه خیلی بهتر از هر بچه ی بزرگ میشه نگران نباشید 

میدونید همتون در شرایطی هستید قبلا یک زندگی آروم داشتید الان با اومدن یک پسر بچه پرانرژی اون ارامشه رفته تقصیر اون بچه نیست تقصیر شما هم نیست 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
بالاخره شما هم بالا سرش بودی اصلا شما هیچی پدرشم نتونسته از پسش بربیاد، این بچه شاید واقعا مامانشو م ...

چی بگم عزیزم؟ اخه حضانتش دست من نیست که بفرستمش پیش مامانش .‌ الانم معمولا ماهی یه بار یا چند بار میره ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر وضعیت درسیش خوبه مشکلتون زیاد حاد نیست . پسرها خیلی پر جنب جوش هستن اولین جلسه مشاوره خودتو ...

باهاش پارک برو 

این بچه درسش می خونه بیکار میشه 

حتما هیچی نداره وقتش بگذرونه 

چون پر انرژی هست با موبایل وقت نمیگدرونه چه بهتر 

میگه چطور وقت بگذرونم با اینکارا انرژیش تخلیه میکنه 

باید یک راه پیدا کنید انرژیش تخلیه شه 

شبا باید ببریدش دور دور 

وگرنه از خونه بزنه بیرون دستش گوشی بره این بچه خراب میشه 

باید تفریح سالم داشته باشه

بله عزیزم‌درست میگی .. ولی اخه مادر من هم سرطان داره هم پارکینسون . که هر دو بیماریش با تنش و استرس ...

اگه برادرتون شرایط مالیش رو داره ی خونه برای خودش و پسرش بگیره که جدا از شما زندگی کنن بهتره 

چون اینجوری برادرزاده‌تون سه سال دیگه میره دبیرستان و مسئله کنکورش هست هم اینکه اونجا راحت‌تر میتونه درس بخونه هم اینکه مستقل بار میاد این خیلی مهمه

صرفا همین الان خونه فراهم نباشه برای یکی دو سال دیگه اما در اقدامش باشین

باهاش پارک برو  این بچه درسش می خونه بیکار میشه  حتما هیچی نداره وقتش بگذرونه  چون ...

دوست و روابط سالم و خوب داشته باشه هم خیلی مهمه

چون طلاق بخاطر آبرو و افکار جامعه ناخودآگاه انزوا میاره

دوست و روابط سالم و خوب داشته باشه هم خیلی مهمه چون طلاق بخاطر آبرو و افکار جامعه ناخودآگاه انزوا م ...

دقیقا و نباید هیچ کس بدگویی مادرش بکنه .

یک سه سال دیگه بخاطر کنکور و کلاسهای فوق العاده تمام وقت بچه به درس خوندن میره 

الانم باباش میتونه کلاس فوق برنامه بگیره برای مدرسه نمونه دولتی دبیرستان 

همون کلاسها روزانه کلی وقت انرژیش این بچه میگیره 

راه حل من باشگاه که اینقدر لگد بزنه انرژی تخلیه بشه استخر برای ارامش ، کلاس های فوق برنامه درسی هم وقت گذروندن باید سمت مدارس نمونه دولتی هدایت کنند اونجا بچه ها درس خون هستن 

تفریح کوه کافه سینما پیاده روی پارک 

این بچه باید ساعت ده از خستگی بیهوش شه