2777
2789
عنوان

موهای پشت کمر

588 بازدید | 15 پست

ببخشید میپرسم خودم نیمدونم چکار کنم وقتی میخایین بدنتون کرم موبر بزنین یا اپلاسیون کنین خودتون چجوری موهای پشت کمرتون میزنین من تو خونه تنهام و این تیکه موندم😂

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من موهای دست و پامو هم با صدتا بدبختی با موم برمیدارم،🤣🤣 

پشت کمر من ک اصلا مو نداره کرک کمه همش

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
عزیزم من موهای دست و پامو هم با صدتا بدبختی با موم برمیدارم،🤣🤣  پشت کمر من ک اصلا مو نداره ک ...

میدونی من عروسی دعوتم لباسم بازه

لج کردم گفتم اپلاسیون نمیرم الانم گیر کردم🤣🤣🤣

میدونی من عروسی دعوتم لباسم بازه لج کردم گفتم اپلاسیون نمیرم الانم گیر کردم🤣🤣🤣

عزیزم من دیدم کسایی که موی کمر و رو قفسه سینه رو اپیلاسیون کرده شده زیر جوش زیر پوستی نکنی اینکارو ها با تیغ فقط اگر همین یکباره بزن چیزیش نمیشه جوشم نمیزنه با اون جوش میزنی ک نگو من مشتری عروس زیاد داشتم ک همیطو جوش جوشی شده بود بخاژر اپیلاسیون

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
عزیزم من دیدم کسایی که موی کمر و رو قفسه سینه رو اپیلاسیون کرده شده زیر جوش زیر پوستی نکنی اینکارو ه ...

ای وای کرم مو بر هم بده؟

مرسییییی عزیزمم که گفتییی