2777
2789
عنوان

شوهرم فق دوماه بهم فرصت داده 🥺🤸‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 61 پست

من نمی‌فهمم موقع زن‌گرفتن چشمشون کجاست هی چاق دوست دارم لاغر دوست دارم حالا خودشون اکثرا شکم گنده و پشمالوان نه توی روابط اجتماعی و عاطفی چیز خاصی هستن نه رابطه جن‌سی فقط کرور کرور اعتماد به نفس دارن که اون هم سیستم مردسالار ما بهشون داده

منم کلا لاغرم چاقم نمیشم

بگو اسلحه رو سرت نبود که میرفتی خواستگاری دختر توپر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خودت هستی و بهت ضرر نمیرسونه باش.حس میکنی تو پر تر بشی بهتره,غذاهای مقوی بیشتر بخور.شیرموز بخور.میوه بخور آب بره زیر پوستت.کباب بیشتر بخور.بستنی خوبه برای وزن گرفتن.بعدش هم تو شیردهی باید غذاهای مقوی بخوری ناخواسته وزنت بیشتر میشه تپل میشی  

مثلاً بعد این ۲ ماه تو پر نشی می خواد چی کار کنه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مگه لباس که چی دوس داره مثلا بعد بعددوماه میخواد چکارت کنه خدایی خودتونو مثل عروسک دست مردا نکنید&nb ...

والا...اینقدر ما خانوما خودمونو کوچیک کردیم که فکر میکنن چه در نایابی هستند....ایجور موقع باید گفت من همینم که هستم

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤

نگران نباش 

بزار اول زایمان کنی. 

بعد از زایمان بشین تو خونه و بخور. 

بگو دلت تپل میخواد.. بهم کباب بده. چلوکباب کوبیده. 

بهم برس تا تپل بشم. 

چلوکباب کوبیده هفته ای سه روز بخور تپل میشی 

الان هم میتونی بخوری 

دوماه بهت فرصت داده که چاق بشی؟! توهم دوماه بهش فرصت بده برات ماشین بخره اگه اون تلاششو کرد توهم ت ...

هعیی چ کنم کشته منو نمیدونم چرا الان بعد مدت ها دو روزه فاز گرفته نم چی دیده چی شنیده😐😂 استغفرالله 

والا...اینقدر ما خانوما خودمونو کوچیک کردیم که فکر میکنن چه در نایابی هستند....ایجور موقع باید گفت م ...

والا شوهر منم ۲۴ ساعت رو مخمه میگه  شکم داری بعد از اونطرف میگه باید چاقم بشی  که پاهات پر بشه دیگه نمیدونم من چجوری هم شکم اب کنم هم پاهام چاق بشم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

هیچ کاری نکن بارداری باید زیر نظر پزشک وزنت کنترل بشه مگه الان موقع اینه که چاق بشی باید ببینی پزشکت چی میگه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده