2777
2789
عنوان

شوهرم فق دوماه بهم فرصت داده 🥺🤸‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 61 پست

این مردا چشون شده این مردا چشون شده؟ چرا ما زن ها با اینکه می دونیم خاستشون غیر منطقیه اینقدر محکم نیستیم که خواسته هاشونو به ...مونم حساب نکنیم .

حالا دوست من دلگیر نشو ها منم همینم . منم چشمم تو دهن شوهرمه .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کور نبود اون موقع پر بودم یهو تو این دو سال وزنم اومد پایین 😂😞😞😂

خودش اندامش چطوریه؟؟؟ ایندفعه که گفت توهم از ظاهرش یه ایرادی بگیر ببین چجوری جوابتو میده

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
والا شوهر منم ۲۴ ساعت رو مخمه میگه  شکم داری بعد از اونطرف میگه باید چاقم بشی  که پاهات پر ...

هییییی خدا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

میگم ک اون موقعه پر بودم خودمم دلم تنگه واسه وزنممم 🙁🙁

الان باردارید ،بگو باید بیشتر منو درک کنی من همه چی نمیتونم بخورم چون برای بچمون ممکنه ضرر داشته باشه ،البته این واقعیته مثلا اگر شیر موز یا چیزهای گرمی زیاد بخوری بعدا ممکنه بچه موقع دنیا اومدن زردی شدید داشته باشه ،سعی کن قانعش کنی الان وضعیتت فرق میکنه و شوهرت باید بیشتر حواسش به سلامتی شما و کوچولوتون باشه ،وقتی به سلامتی زایمان کردید وزنتون بالا میره 

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.
این مردا چشون شده این مردا چشون شده؟ چرا ما زن ها با اینکه می دونیم خاستشون غیر منطقیه اینقدر محکم ن ...

چ کنم خو میدونی از طرفی اگ خواستش باب دلم نبود به هيچ عنوان رو نمی‌دادم ولی منم بدم نمیاد چاق بشم از خدامه قبل اینکه بگه دارم کالری شماری میکنم تا اضاف کنم ولی از طرفی هم دوست دارم از این نظر باب دلش باشم چشمش پر کنم نم اینجور حس میکنم 🫠

خودش اندامش چطوریه؟؟؟ ایندفعه که گفت توهم از ظاهرش یه ایرادی بگیر ببین چجوری جوابتو میده

خودش تو پره یعنی ن چاقه ن لاغره خدایی من دوست دارم اندامشو .. باشه یه مدت دیگ یهویی میگیرم ببینم چی میگ😐😂

الان باردارید ،بگو باید بیشتر منو درک کنی من همه چی نمیتونم بخورم چون برای بچمون ممکنه ضرر داشته باش ...

ان شاءالله عزیزم  ممنونم. من ک بله حواسم هست .

خودم الان ۳۶ هفتم زودی نی نی میاد😍