2777
2789
عنوان

شوهرم فق دوماه بهم فرصت داده 🥺🤸‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله عزیزم  ممنونم. من ک بله حواسم هست . خودم الان ۳۶ هفتم زودی نی نی میاد😍

ای جان پس دیگه چیزی نمونده ،انشالله به سلامتی زایمان کنی و بعدشم به وزن دلخواهت برسی 😍😍😍

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.
چ کنم خو میدونی از طرفی اگ خواستش باب دلم نبود به هيچ عنوان رو نمی‌دادم ولی منم بدم نمیاد چاق بشم از ...

منم بعد زایمان شکمم خیلی بزرگ شده . قبلش هم داشتم ها ولی کم بود . بدجوری به روم آورده . منم دوست دارم لاغر شم ولی استرسی که اون داده واقعا حقم نبود . کاش یاد بگیرن دوستانه و با حالت خوب مشکلو بگن و بگن که کمکت می کنم و پشتت هستم تا حلش کنیم . من رژیم می گیرم ولی اونقدر اعصابم خورده که نمی دونم چیکار کنم . بدنم هم مقاوم شده . خودم هم زود ول می کنم . کاش به جای دستور حمایتمون کنن .این اخلاقشون بده . نه درخواستشون . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیز دلم ب بعدش فکر کردی؟

من ۴۵ بودم شدم ۵۸ 

با اینکه وزنم تقریبا نرماله ولی هزارجور مریضی بابت این افزایش وزن یهوییم گرفتم

الان دارم ورزش میکنم وزنمو بیارم پایین تر و چربیامو آب کنم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
ان شاءالله عزیزم  ممنونم. من ک بله حواسم هست . خودم الان ۳۶ هفتم زودی نی نی میاد😍

خودایااا انشالله به سلامتی بغلش بگیرییی🥹😍

منم الان از آزمایشگاه اومدم ازمایش پیش از بارداری دادم🥹

منم بعد زایمان شکمم خیلی بزرگ شده . قبلش هم داشتم ها ولی کم بود . بدجوری به روم آورده . منم دوست دار ...

دردت خب حق گفتی اینو واقعا هم 🙁 

طرز بیانشون واقعا اذیت میکنه ای کاش حمایت بود ن فق یه دستور

عزیز دلم ب بعدش فکر کردی؟ من ۴۵ بودم شدم ۵۸  با اینکه وزنم تقریبا نرماله ولی هزارجور مریضی با ...

من یه مشکلی داشتم به خاطرش  ۶وخورده ای ماهه اونقد قرص و آمپول خوردم و میخورم هم معدم داغون شد هم اضافه وزن یهویی اوردم 

از اول یکم داشتم شدید تر شدم در عرض ۲ماه الانم کل بدنم شده ترک پوست از کتف تا آرنج  شکم  ران پا هوففف🥲🥲🥲با کرم هم نرف 

میگن برو کربو تراپی نمیدونم دیگه🥲

من یه مشکلی داشتم به خاطرش  ۶وخورده ای ماهه اونقد قرص و آمپول خوردم و میخورم هم معدم داغون شد ه ...

نمیدونم بشه این ترک ها رو رفع کرد یا نه

ولی واقعا چیز بدیه این اضافه وزن یهویی

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊