2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وسیله میخواد فکر کنم  بزار از بابام بپرسم😅

ار بابات بپرس کسی که نظامیه شنود کار بزاریم بالا دستیا میفهمن؟؟

والا بخاطر مسایل جامعه و جاسوسی نی

فقط میخوام ببینم هر روز با یک خواهرش نیم ساعت حرف میزنه چیا میگن به هم دیگه.

....
حسم میگه داداشم داره به راه بد میره

با این کار بد ترش میکنی میدونی ممکنه بفهمه و بعد دیگه جوری مخفیانه کاراشو میکنه ک روحتونم خبر دار نشه بجا این کارا یکاری کن بهت اعتماد کنه باش رفیق شو و کمکش کن

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
ار بابات بپرس کسی که نظامیه شنود کار بزاریم بالا دستیا میفهمن؟؟ والا بخاطر مسایل جامعه و جاسوسی نی ...

بابام تو گوشیش برنامه ای داره که وقتی تلفنی حرف میزنه ضبط میشه مامانم نصف شبا که همه خوابیم میره گوش میکنه میتونی نصب کنی برنامه شو مخفی کنی نفهمه

ولی بابام خودش بخاطر کارش نصب کرده

ار بابات بپرس کسی که نظامیه شنود کار بزاریم بالا دستیا میفهمن؟؟ والا بخاطر مسایل جامعه و جاسوسی نی ...

شوهرم منم همینه!  هر بار مادرش زنگ می زنه کلی رو مخش کار می کنه! 

دو روز پیش اونجا بودم بعد خواهرش با یه سینی چای آمده کنار من نشسته و انقدر من به حرف گرفته بعد رفتم می بینم شوهرم و مادرش رفتند تو آشپزخونه و آروم آروم دارن با هم حرف می زنند!  گفتند پس همه کارها برنامه ریزی بوده تا بتونند شوهرم تنها گیر بیارن و پرش کنند! 

انقدر از این کارها تا حالا با من کردند!

یا ارحم الراحمین
عزیزم بله میفهمن  نمیتونم شغل پدرم رو بگم اما چون اطلاع دارم بهت میگم اولا که نظامی ها همشون ش ...

ولی من فقط میخوام بدونم خواهراش چی بهش میگن که این پاشو کرده تو یه کفش طلاقم میخواد بده 🤕

....
ولی من فقط میخوام بدونم خواهراش چی بهش میگن که این پاشو کرده تو یه کفش طلاقم میخواد بده 🤕

از راه درستش برو تو تازه به مشکلاتت اضافه میکنی با مسائل امنیتی در نیفت 

بجاش از برنامه ی ضبط مکالمه استفاده کن

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
شوهرم منم همینه!  هر بار مادرش زنگ می زنه کلی رو مخش کار می کنه!  دو روز پیش اونجا بودم ب ...

من اون شب خونه شون بودم به حضرت عباس قسسسسم رفتم تا دستشویی اومدم بیرون دیدم شوهرم به خواهراش زنگ زده دعوتشون کرده خونه ی مادرش اینا😐😐😐

فقط جیش کرده بودم مننن😐😐

....