2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من فقط میخوام بدونم خواهراش چی بهش میگن که این پاشو کرده تو یه کفش طلاقم میخواد بده 🤕

چرافک میکنی خواهرش گفته طلاقت بده هیچ خواهری دشمن برادرش نیست شایدشماهم مشکلاتی داری وبه اونامیگن واوناهم یادلداریش میدن یاکمک به جای اینکارا رورفتارواخلاقت تجدیدنظرکن هیچکس دوس نداره برادرش اذیت بشه شاید بودن باشما داره اذیت میکنه شوهرت

من اون شب خونه شون بودم به حضرت عباس قسسسسم رفتم تا دستشویی اومدم بیرون دیدم شوهرم به خواهراش زنگ زد ...

بزاردعوت کنه خوبه دعوت نکرده خونه خودتون

قرارنیست باازدواج باشما خواهرش وول کنه یا ازشما اجازه بگیره که به خواهرش بگه بیادخونه مادرش

چرافک میکنی خواهرش گفته طلاقت بده هیچ خواهری دشمن برادرش نیست شایدشماهم مشکلاتی داری وبه اونامیگن وا ...

اخه دوتا از برادر شوهرام رو کاری کردن طلاق بگیره.همسرم خودش گفت که خواهرم گفته بهتره الان برا زندگی تون یک تصمیمی بگیرین

منم کفتم زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند

....
بزاردعوت کنه خوبه دعوت نکرده خونه خودتون قرارنیست باازدواج باشما خواهرش وول کنه یا ازشما اجازه بگیر ...

چرا وقتی برادر شوهرام از خواهراش زخم خوردن و ادم حسابشون نمیکنن .شوهره من باید ادم حسابشون کنه؟

....
اخه نمیشه که کسی زندگیشوبخوادبه زوربگن طلاق بده حتما مشکل داشتن 

نع بابا اینقد حرف بردن اوردن طلاق گرفتن.از بس دخالت های بیجا و بی مورد کردن.سیاست های الکی کردن گند زدن زندگی برادراشونو.

....