2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با زن شوهردار رفته تو بارداریم ای خدا😭

از کجافهمیدی وقتی قفل گذاشته واسه اون برنامه ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چجور دلش اومد؟بفکر بچه ی تو شکمت باش میدونم سخته ولی الان تو ۱نفر نیستیا ۲نفری حواست به بچت باشه

اخه با زن شوهردار رفته تو بارداریم ای خدا😭

من خودمم تو بارداریم شوهرم بهم خیانت کرد الان شش ساله گذاشتمش کنار اصلا ادم حسابش نمیکنم اولاش داغون شدم دیدم بدتر فک میکنه چه گوهیه الکی نصف شبا به ۸۹۸۹ پیام خالی میفرستادم پیام میومد یه لبخند میزدم که مثلا منم دارم خیانت میکنم ولی اون ادمی نیستم که بخاطر یه لجن خودمو خراب کنم

از کجافهمیدی وقتی قفل گذاشته واسه اون برنامه ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چجور دلش اومد؟بفکر بچه ی تو شکمت باش م ...

۲سال گذشته

گوشی قبلیش رو پیدا کردم

رمز گوشی رو دارم ولی وات اثر انگشتشه

داغوووون شدم خواهر😭😭😭😭😭

شما ج سوالمو‌میدونی؟😭

برو موبایل فروشی بگو هرکار میکنم واتساپم باز نمیشه اگر گفت انگشتتو بذار روش،کجوکوله بذار تا باز نشه.بهشون بگو اطلاعات مربوط به دانشگامو مقاله هام اونجاست برام مهمن ببین چی میگن