2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهترین راه اینه مه یه آشنایی چیزی پیدا کنی از دوستات و اطرافیانت که بی دردسر برات باز کنن

شوهر زنه فهمیده بود . ویسای اونم شنیدم

اون موقع بهم گفته بود گیرمالی دارم من براش طلامو فروختم😭💔

بابا ول کن اگه قرار باشه امار مجردیو دربیاریم که باید بفکر درمان ایدز باشیم 🗿

تو بارداریم  بهم خیانت کرده

نزدیک زایمانم طلامو فروختم براش

پول نداشتم سزکنم ولی برای اون نامردطلافروختم و خودم موندم و درد زایمان😭😭😭

من خودمم پول زایمان نداد یه دست النگومو فروختم زایمان کردم😭

حالا فکر کن من برای این نامرد طلا فروختم بدهیشو بده تا ابروش نره و‌خودم زایمان کردم 

یه بچه ی ۴کیلویی که بعدش بیهوش شدم💔😭

نکنم؟؟؟؟ مگه من چه گناهی کردم؟ من تو مجردی پاک پاک بودم اونوقت یه هرزه نصیبم شد😭

به خدا که من هم همین بودم. 

اینها چون خودشون نجس هستن، نجاست آدم‌ها رو خوب تشخیص میدن.

به این دلیل هست که اغلب مردهای حال به هم زن، زنهای سالم دارن.

حالا فکر کن من برای این نامرد طلا فروختم بدهیشو بده تا ابروش نره و‌خودم زایمان کردم  یه بچه ی ...

میفهممم بخدا با جونو دل درکت میکنم من اونقد حالم بد بود بچم تو شکمم ضربان قلبش رفت بالا ۳۶ هفته بود برداشتن بعدشم خودم ......اصلا فک میکنم حالم از زندگیم بهم میخوره

به خدا که من هم همین بودم.  اینها چون خودشون نجس هستن، نجاست آدم‌ها رو خوب تشخیص میدن. به این ...

چقدرمابدبختیم

من میتونم طلاق بگیرم ولی بچه هام چی؟؟؟؟

اصلا نمیدونم چیکار کنم

فک کن من دوماه بود تو خونه بودم این ماشین خاهرشو گرفته یود برن بیرون تو راه ماشین خراب شده بود سال ۹ ...

ای خدا!!!!

باورت میشه همیشه قربون صدقه م‌میره؟؟؟؟؟

مدام بهم میچسبه؟؟؟؟

میگه دوستم داره؟؟؟؟