بچها من ۲۶ سالمه بعد بابام پنچ ساله با یه زنه دوسته و در حد مرگ عاشق این زنه هست و ما چندتا بچه ایم و مامانمم از بابام طلاق نگرفته فقط جدا زندگی میکنه یک ساله متاسفانه مادرم واقعا احمقه کل پولاشو داده به بابام . بابامم از اون احمق تر هرچی داره خرج خراب بازی های این زن صیغه ایش میکنه و به ما به زور نون میده بخوریم ماها هممون مثل فقیر ها هستیم حتی لباس نو نداریم حتی با یارانه بیشتر زندگی میکنیم به بد بختی بعضی وقتا خوراکی میخره ولی خیلی پولداره خیلی خیلی و این زنه رو از سر تا پاشو طلا گرفته و زنه خیلی عقده ایه و خیلی مارو زجر داده و هروزم میره بیرون روزی ۵ میلیون یا بیشتر لباس و کفش میخره و ساندویچ میخوره و سیگار و مشروب و کلا خوشبخت شده و اینم بگم این زنه تا قبل اشنایی با پدرم یه شخص خیلی فقیر بوده ولی الان از خاک بلند شده با بابام. از همشون متنفرم نمیدونم چکار کنم بابام عین کودن ها میشینه برا این هرزه گریه میکنه میگه یه موقع ولم نکنه بره حتی زنه بهش بارها خیانت کرده اما بابام میگه تو فقط بمون با اینکه این زن واقعا پیر هست و واقعا سیاه و زشته قیافش حتی پیرمردها هم حاضر نیستن باهاش بخابن پیرزنه ترشیده هیچکس نگرفتتش اومده زندگی مارو ترکونده بچها کمکم کنید توروخدا بابام مارو بخاطر اون له کرده بارها منو از خونه انداخته بیرون بارها دعوامون کرده بحاطر دروغ های اون زنه هرچی میگه باور میکنه و گوش میده بهش...
والا اجی این زن هم بارها بهش خیانت کرده هم بارها بهش بی حرمتی و توهین کرده هم روزی ده دفعه قهر میکنه میره تا نازشو بکشه هم تحت هیچ شرایطی اشپزی نمیکنه خونه داری نمیکنه یک وجب خاک و کثیفی توی خونه است و کلا هیچ گونه خاصیتی نداره من نمیدونم چه کنم اولا فک میکردم اگر بابام بفهمه این برا پول میخادشو ادمه خیانت کاریه ولش میکنه تا اینکه دیدم نخیر بابام بیشتر عاشقش شد
آره موردش خیلی خاصه مغز خودمم سوت کشیده الان فشارم خیلی رفته بالا میرم یکم اب بخورم بخابم شمام استراحت کن فردا ایشالا صحبت میکنیم دلم میخاد برم مشاور دلمرمیخاد داد بزنم بگم ای مردم یه همچین وضعیتی داریم ما اخه بدبختی بخاطر شغل بابام همه مردم فکر میکنن ماها تو رفاهیم و این داستانا دلم پوکیده از دستش این پدر باعث شد یه همچین زنه بی زی نسی بیاد واسه من تیین تکلیف کنه جلوم پز بده و دهنمو سرویس کنه و هزار تا داستان که هروز پیاده میکنه سرم. هعی گلم شبت فعلا بخیر ببخشید اجی سرت درد اوردم