2777
2789
عنوان

بابام ما رو بخاطر زن صیغه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پیش شما نیس؟

نه خونه برا زنه گرفته ماشین گرفته براش خودشو رسما اویزونش کرده این خانوم قبل از بابام شغلش بی زنس بوده بابامم میدونه اینو حتی بارها توی پیام هاشون وقتی قهر میکرد میرفت میخوندم که میگفت نرو یا مردا خودم بهت پول میدم ! بایام کاملا میدونی بی زی هست و چی بگم این زنه جالب اینجاست با اینکه بابام خوشبختش کرده دست از سر کچل ما بر نمیداره همش از صبح تا شب بابامو پر میکنه بمهون دوس داره تیکه پارمون کنه از ترسش امشب با شکم خالی خابیدم چون من بخاطر یه مشکلی مجبور شدم چند مدت بیام اینجا باهاشون 

نه خونه برا زنه گرفته ماشین گرفته براش خودشو رسما اویزونش کرده این خانوم قبل از بابام شغلش بی زنس بو ...

خوب این چه پدریه از خونه بندازیتش بیرون برید برای خودتون زندگی کنید مادر بیچاره ات چطور تحمل میکنه؟

توبه 

پناه بر خدا عاشق چی این زن شده

همون خدا از زبونت بشنوه دقیقا همه مردم انگشت به دهن موندن با این انتخابش بعدم احه مرد حسابی حالا که عاشق شدی چرا زن و بچه هاتو داری میکوبی براش تا دلش خنک شه میدونی این زنه انقدر حسود و عقده ایه که با اینکه میدونی ما تو فقر هستیم اما اگه یه پلاستیک پیاز بریم بخریم میگه آقایی برا منم بخر!!!!! حتی از روی لبااسمون میره میخره خیلی یارو حسوده ول کنه ما نیست با اینکه بابام گذاشتتش توی رفاه

خوب این چه پدریه از خونه بندازیتش بیرون برید برای خودتون زندگی کنید مادر بیچاره ات چطور تحمل میکنه؟ ...

چیشو بندازیم بیرون؟ بابام همه چی داره ما فقیریم کجا بریم پس؟ مامانم دیگه براش ناراحت نبستم چون همیشه میگه عاشق باباتم و من ازش دلخور نیستمو این حرفا هروقتم بابام میخاد میاد سمتش اونم با اغوش باز میپذیره بخدا این پدر مادر من کم دارن توروخدا نگا چیکار کردن با فرزندانشون 

چیشو بندازیم بیرون؟ بابام همه چی داره ما فقیریم کجا بریم پس؟ مامانم دیگه براش ناراحت نبستم چون همیشه ...

اوووووووق چطور میتونه آخه مامانت تقصیر خودشه

خوب یه نقشه درست و حسابی بکش که از چشم پدرت بیفته زنیکه ج.....

باباتون چیکارست که روزی ۵میلیون خرج اون میکنه؟

تجارت میکنه . مهندسه. خیلی درامد داره هرچی داره میریزه پای این زن و خاندانش رو از خاک بلند کرده بخدا اونا اصن خیلی بیچاره بودن نون شب نداشتن بابام الان شاخشون کرده روزی یه مد میزنن حالا ما اینجور

اون موقع دیگه اشک های مرده بند نمیاد

اره خاهر باید ببینیش میشینه براش اشک میریزه ۶۰ سالشه عین نوزاد براش گریه میکنه! با اینکهه بارها بهش خیانت کرده بابامو فقط برا پول میخاد اصن ادم حسابش نمیکنه هرجی هم بهش گفتم نکن اینکارو با خودت گوش نمیده میگه دخالت نکن من عاشقشم