بچها من ۲۶ سالمه بعد بابام پنچ ساله با یه زنه دوسته و در حد مرگ عاشق این زنه هست و ما چندتا بچه ایم و مامانمم از بابام طلاق نگرفته فقط جدا زندگی میکنه یک ساله متاسفانه مادرم واقعا احمقه کل پولاشو داده به بابام . بابامم از اون احمق تر هرچی داره خرج خراب بازی های این زن صیغه ایش میکنه و به ما به زور نون میده بخوریم ماها هممون مثل فقیر ها هستیم حتی لباس نو نداریم حتی با یارانه بیشتر زندگی میکنیم به بد بختی بعضی وقتا خوراکی میخره ولی خیلی پولداره خیلی خیلی و این زنه رو از سر تا پاشو طلا گرفته و زنه خیلی عقده ایه و خیلی مارو زجر داده و هروزم میره بیرون روزی ۵ میلیون یا بیشتر لباس و کفش میخره و ساندویچ میخوره و سیگار و مشروب و کلا خوشبخت شده و اینم بگم این زنه تا قبل اشنایی با پدرم یه شخص خیلی فقیر بوده ولی الان از خاک بلند شده با بابام. از همشون متنفرم نمیدونم چکار کنم بابام عین کودن ها میشینه برا این هرزه گریه میکنه میگه یه موقع ولم نکنه بره حتی زنه بهش بارها خیانت کرده اما بابام میگه تو فقط بمون با اینکه این زن واقعا پیر هست و واقعا سیاه و زشته قیافش حتی پیرمردها هم حاضر نیستن باهاش بخابن پیرزنه ترشیده هیچکس نگرفتتش اومده زندگی مارو ترکونده بچها کمکم کنید توروخدا بابام مارو بخاطر اون له کرده بارها منو از خونه انداخته بیرون بارها دعوامون کرده بحاطر دروغ های اون زنه هرچی میگه باور میکنه و گوش میده بهش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه خونه برا زنه گرفته ماشین گرفته براش خودشو رسما اویزونش کرده این خانوم قبل از بابام شغلش بی زنس بوده بابامم میدونه اینو حتی بارها توی پیام هاشون وقتی قهر میکرد میرفت میخوندم که میگفت نرو یا مردا خودم بهت پول میدم ! بایام کاملا میدونی بی زی هست و چی بگم این زنه جالب اینجاست با اینکه بابام خوشبختش کرده دست از سر کچل ما بر نمیداره همش از صبح تا شب بابامو پر میکنه بمهون دوس داره تیکه پارمون کنه از ترسش امشب با شکم خالی خابیدم چون من بخاطر یه مشکلی مجبور شدم چند مدت بیام اینجا باهاشون
همون خدا از زبونت بشنوه دقیقا همه مردم انگشت به دهن موندن با این انتخابش بعدم احه مرد حسابی حالا که عاشق شدی چرا زن و بچه هاتو داری میکوبی براش تا دلش خنک شه میدونی این زنه انقدر حسود و عقده ایه که با اینکه میدونی ما تو فقر هستیم اما اگه یه پلاستیک پیاز بریم بخریم میگه آقایی برا منم بخر!!!!! حتی از روی لبااسمون میره میخره خیلی یارو حسوده ول کنه ما نیست با اینکه بابام گذاشتتش توی رفاه
خوب این چه پدریه از خونه بندازیتش بیرون برید برای خودتون زندگی کنید مادر بیچاره ات چطور تحمل میکنه؟ ...
چیشو بندازیم بیرون؟ بابام همه چی داره ما فقیریم کجا بریم پس؟ مامانم دیگه براش ناراحت نبستم چون همیشه میگه عاشق باباتم و من ازش دلخور نیستمو این حرفا هروقتم بابام میخاد میاد سمتش اونم با اغوش باز میپذیره بخدا این پدر مادر من کم دارن توروخدا نگا چیکار کردن با فرزندانشون
تجارت میکنه . مهندسه. خیلی درامد داره هرچی داره میریزه پای این زن و خاندانش رو از خاک بلند کرده بخدا اونا اصن خیلی بیچاره بودن نون شب نداشتن بابام الان شاخشون کرده روزی یه مد میزنن حالا ما اینجور