بچها من ۲۶ سالمه بعد بابام پنچ ساله با یه زنه دوسته و در حد مرگ عاشق این زنه هست و ما چندتا بچه ایم و مامانمم از بابام طلاق نگرفته فقط جدا زندگی میکنه یک ساله متاسفانه مادرم واقعا احمقه کل پولاشو داده به بابام . بابامم از اون احمق تر هرچی داره خرج خراب بازی های این زن صیغه ایش میکنه و به ما به زور نون میده بخوریم ماها هممون مثل فقیر ها هستیم حتی لباس نو نداریم حتی با یارانه بیشتر زندگی میکنیم به بد بختی بعضی وقتا خوراکی میخره ولی خیلی پولداره خیلی خیلی و این زنه رو از سر تا پاشو طلا گرفته و زنه خیلی عقده ایه و خیلی مارو زجر داده و هروزم میره بیرون روزی ۵ میلیون یا بیشتر لباس و کفش میخره و ساندویچ میخوره و سیگار و مشروب و کلا خوشبخت شده و اینم بگم این زنه تا قبل اشنایی با پدرم یه شخص خیلی فقیر بوده ولی الان از خاک بلند شده با بابام. از همشون متنفرم نمیدونم چکار کنم بابام عین کودن ها میشینه برا این هرزه گریه میکنه میگه یه موقع ولم نکنه بره حتی زنه بهش بارها خیانت کرده اما بابام میگه تو فقط بمون با اینکه این زن واقعا پیر هست و واقعا سیاه و زشته قیافش حتی پیرمردها هم حاضر نیستن باهاش بخابن پیرزنه ترشیده هیچکس نگرفتتش اومده زندگی مارو ترکونده بچها کمکم کنید توروخدا بابام مارو بخاطر اون له کرده بارها منو از خونه انداخته بیرون بارها دعوامون کرده بحاطر دروغ های اون زنه هرچی میگه باور میکنه و گوش میده بهش...
واقعا این موردو فک میکنم دعانویس داشته زنه!! عقل باباتو زائل کرده کامل
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
زنه هیچ جوره نمیره ! خودم بارها تو روش وایسادم بار ها دعوا اما نمیره چون بابام منبع درامدشه هیچوقت ولش نمیکنه بابای من وحشتناک پولداره اما متاسفانه ما داریم تو فقر زندگی میکنیم مغزم داره سوت میکشه بخدا این زنه عین چسبونکه حتی پدرم خرج کل خاندانشونو میده حتی پول میده فامیلاش برن باشگاه یا خاهراش عمل زیبایی کنن اصن نمیدونی بابام خیلی واسشون خرج میکنه واسه زنه ماشین خریده کل بدنشو طلا خریده اونوقت منه یتیمه بیچاره فقط آهن دارم جرات ندارم بگم برام یه مولتی ویتامینی چیزی بخر میگه ندارم خرج شماها کنم نمیدونم این بابای روانیه من از ما متنفره اما عاشق مردمه