2777
2789
عنوان

چاره چیه طلاق یا ادامه دادن ب زندگی

405 بازدید | 47 پست

سلام شب بخیر .بچها کمک کنید طلاق بگیرم یا نگیرم .قبل از بچه دار شدن هم خیلی زیاد ب فکر طلاق بودم اما خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن و میگن شوهرم مشکلی نداره.درصورتی ک شوهرم خود واقعیش رو نشون نمیده.بد اخلاقه مهربون نیست محبت نداره خسیسه ولش شغل خوب فیافه خوب و جلوی مردم اخلاق خوب داره ک هیچکس نمیدونه واقعا من چه زندگی دارم.مشکل الانم اینه که شوهرم چشم چرونه و شب میخواستیم بریم خونه مادرم بهش گفتم چند لحظه صبر کن داخل نیا چون مهمون داشتن و مهمونا لختی و بی حجابو اینا بودن ب شوهرم گفتم صبر کن ولی اون با عجله مبخواست بره داخل ک شده یک لحظه مهمونا رو ببینه چون ظهر هم همین کارو کرد من داخل نرفتم اینی ک خونه مادرم زیاد نمیرفت ب عشق اونا رفت ک ی دید بزنه.بعد سر شب ک من گعتم صبر کن حتی نگفتم برا چی صبر کن سریع عصبی شد وخودشون کنار کشید 

خدایا شکرت ...قبلا کاربر اینجا بودم جدید نیستم.از سال ۹۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیش اینجا میگم.

بعد دیگ قهر کرد داخل نیامد 

بعد ۱۰دقیقه من اومدم بیرون بهش گفتم چر اینکارو کردی 

اون شروع کرد ب داد و بیداد منم گفتم بعد چندین سال زندگی فکر نکن من خر هستم تو خیلی چشم چرونی بعد چندبار با مشت کوبید ب بازوی من بعد دیگ کلی دعوا کردیم حرفای بدی بهم زدیم ....گفت ب بقیه بگو درست لباس بپوشن گفتم من چکار ب بقیه دارم مهم اینه میدونم شوهر خودم مسکل داره .در صورتی ک خانوادم اصلا این حرفو قبکل نمیکنن وهمه فکر میکنن من دروغ میگم .....

بیرون که میرفتیم توجه به خانما بیشتر بود و چون بی سیاسته جلو من بیان میکرد

مثلا پشت فرمون بود از کنارش راننده خانم رد شد یهو صدای ضبط ماشینو زیاد کرد علت کارشو پرسیدم گفت راننده خانم بود😐

خیلی دلم شکسته...موقعیت های خوبی رو رد کردم .خواستگارهای ک عاشقم بودن.بعد منطقی با این اقا ازدواج کردم ک ظاهری همه میگن عالیه ...امشب جدی دارم ب طلاق فکر میکنم

مشکل منو داری .. نمیدونم چرا عین زن ندیده ها رفتار میکنه شوهرم از همون اول عقدمون حساسم کرد  ...

شاید خودش فک میکنه رفتارش عادیه،اگه نگاه سطحی میکنه زیاد ناراحت نشو ولی اگه خیلی بد نگاه میکنه چش چرونه

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

زیاد به روش نیار اونجوری بیشتر پررو میشه حساسیتت رو کم کن

حتی دیدی نگاهم میکنه چیزی نگو اگه میخوای زندگیت به هم نریزه کلا بهش فکر نکن بذار اونقدر نگاه کنه خسته شه🤣کلا بیشتر مردا همینن 

دیگه الان خیابون پر از لختی هست عززیزم 

چشم چرونی چیز دیگه ایه...به اون لحظه ک فکر میکنم ک چطور شوهرم میخوایت ب زور درو باز کنه بره داخل اصلا دلم میخواد بمیرم این صحنه اتفاق نمی افتاد

شاید خودش فک میکنه رفتارش عادیه،اگه نگاه سطحی میکنه زیاد ناراحت نشو ولی اگه خیلی بد نگاه میکنه چش چر ...

میگه مگه چیه ی نگاه...حتی خودش اعتراف داره ک رفتارش اینه ...از اول همینطور بود ولی وقتی چشم چرونبهاش روی اقوام هست بدتره حتی روی خواهرهای من بارها دیدم 

زیاد به روش نیار اونجوری بیشتر پررو میشه حساسیتت رو کم کن حتی دیدی نگاهم میکنه چیزی نگو اگه میخوای ...

خب نمیتونم خیلی برام مهمه ویژگیهای اخلاقیش رو گفتم اخه ب چیه اون دل خوش کنم