2777
2789
عنوان

چاره چیه طلاق یا ادامه دادن ب زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 47 پست
خوب همه ی تلاشمو بکن که ببریش مشاور اگه نیومد خودت برو ....بهت راهکار میده  حداقل خودتو   ...

من ی زندگی پر عشق دوست دارم با محبت ولی سوهرم همه راههای لذت بردن از زندگی رو ب روی من بسته...افکارشو ب من غلبه داده .اگر پولمو خرج خودم بکنم انقد حرفای عجیب غریب میزنه ک من ب این نتیجه برسم ک اشتباه بوده کارم و از خودم بدم بیاد و موفقم بوده الان تازه ۶ماهه بخودم اومدم 

خدایا شکرت ...قبلا کاربر اینجا بودم جدید نیستم.از سال ۹۶
من ی زندگی پر عشق دوست دارم با محبت ولی سوهرم همه راههای لذت بردن از زندگی رو ب روی من بسته...افکارش ...

دقیقااا همین حرفارو باید یه مشاور بزنی خودت برو حتمااا ...اجازه نده بیشتر از این بهت سخت بگذره منظورم این نیس حتما جدا شی نههه ....ولی حداقل میتونی کلی به خودت کمک کنی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خودش رو برتر و بی عیب میدونه و منو متوهم و روانی

بزار همینجور بدونه تو حرفتو بصورت سوالی یا جمله خیلی ریلکس و بدون اخمو دعوا بگو..بزار حرفات بره تو ذهنش دفعه بعد شک نکن حرفات میوفته یادش نمیتونه همون حرکتو انجام بده..

بازم میگم بدون دعوا و اخم اون روز هم نمیگی دو روز بعد اون رفتار زشت ..خودت ریلکس یهو بگو بنظرت اون حرکت یا اون رفتارت قشنگ بود ..هر جوابی داد تو تایید کن

مثلا بگو اره میدونم کار خاصی نبود یا مثلا حرف خاصی نبود من میشناسمت ولی ...یه ولی بگو بعد ادامه حرف خودتو بزن

ولی اون رفتارت ممکن بقیه بد فکر کنن پشت سرت حرف بزنن

یا حسابت نکنن از اینجور حرفا

یواش یواش حرفات ملکه ذهنش میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته