2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مامانم بخدااا مشکل روانی داره دیوانم کرده ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 50 پست
هی خواهر مث منی مامانم همش میگه چرا نرفتی موندی درکت میکنم

نمیدونم چرامارودنیاآوردن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

منم دلم گرفته خیلییی وقته سرنوشتموخراب کردن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اون مادر هم یه زنه. حق زندگی برای خودش رو داره. تا به سن ازدواج برسید یه داستان هست وقتی ازد ...

ببخشیدا ولی داری در مورد مادر حرف میزنی یا نا مادری؟ 

خب خانواده به چه دردی میخوره؟ 

وقتی شکست خوردی نپذیرنت 

وقتی تنها موندی تنهاترت کنن 

بله حق داره مادرش خونه خودشه ولی مادرشه مادر 

من مقصر نبودم تفاهم نداشتیم کلا....

خب یه زمانی که آروم بود ‌‌...باهاش صحبت کن..ازاین نوع کلامی هم که اینجا گفتی مثل ای که میگی بابا طلاقت میده واین حرفا هم استفاده نکن...مادره احترام داره...خدا ازت راضی نمیشه اینجوری با مادرت رفتار کنی...

بهش قشنگ بگو مامان اگه میرفتیم زیر یه سقف به مشکلات می‌خوردیم...ان شاءالله یه زمان دیگه منم میرم سرخونه وزندگیم‌با یه آقایی که درکنارش خوشبخت بشم

هی خواهر مث منی مامانم همش میگه چرا نرفتی موندی درکت میکنم

هی خواهر... 

از تنهایی زار می زدم میگفتم خدایا بین این همه بنده ات یکی نیست سرمو بذارم روپاش یه ساعت گریه کنم؟ 

الان دارم می نویسم بغض کردم 

من مامان میخوام😭

ببخشیدا ولی داری در مورد مادر حرف میزنی یا نا مادری؟  خب خانواده به چه دردی میخوره؟  وقت ...

مادرش بیرونش نکرد. چرا فکر میکنی مادر چون مادره شما اجازه دارید تا اخر عمرتون سربارش باشید ولی وقتی بحث احترام وسط میاد دیگه یادتون میره مادر یعنی چی

در مرام شما مادر تا اخر عمر وطیفه داره تحمل کنه و خدمات بده. و البته یادمون نره که شعارتون اینه که قداست هم نداره

نه خانم عزیز اونی که شما معنی میکنید برده ست نه مادر

مادرش بیرونش نکرد. چرا فکر میکنی مادر چون مادره شما اجازه دارید تا اخر عمرتون سربارش باشید ولی وقتی ...

می فهمم چی میگیدا 

ولی منظورم اینه اگه خانواده تو سخت ترین شکستت قراره پشتت نباشه وحمایتت نکنه با غریبه چه فرقی داره 

تا آخر عمر سربارش نیست 

یه اشتباهی شده یه تصمیم اشتباه گرفته حالا باید کی حمایت کنه ازش 

شما بچه داری؟؟ 

می فهمم چی میگیدا  ولی منظورم اینه اگه خانواده تو سخت ترین شکستت قراره پشتت نباشه وحمایتت نکنه ...

من هم بچه دارم هم خودم جدا شدم

هم میفهمم استارتر چی میگه هم حس مادرش رو خوب میفهمم. بحث حمایت یه موضوع دیگست بحث انتظار داشتن از بقیه انگ روانی بودن بهشون زدن. تهدید به طلاق دادن و هوو اوردن یه بحث دیگه