2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مامانم بخدااا مشکل روانی داره دیوانم کرده ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 50 پست
درباره رفتار مامانت هم چیزی به مشاور گفتی؟؟؟ با خودمامانت بشین یه زمانی که آرومه صحبت کن.. میدونم ...

نه نگفتم میخاد یکم حالم بهتر شه شکستمو فراموش کنم مادرم با یه نیش همه چیو یادم میندازه و دنیا رو سرم خراب میشه

خونه بابام بودم از اول مادر باید مادری کنه من شکست خوردم حالم بده چرا باید هی بره بیاد بگه سرمو اندا ...

از اول تو خونه بابات و مامانت بودن عزیزم بعدش تو اومدی، یکم حرمت نگه دار ، همینطوری نمیمونه 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول تو خونه بابات و مامانت بودن عزیزم بعدش تو اومدی، یکم حرمت نگه دار ، همینطوری نمیمونه 

چیکار کنم دیگ هرچی میگه هیچی نمیگم فقط خود خوری میکنم یه روز سکته کنم از غصه خودشو میبخشه؟؟

من میگم اون مادر هم یه زنه. حق زندگی برای خودش رو داره. تا به سن ازدواج برسید یه داستان هست وقتی ازدواج میکنید و اونم فکر میکنه حالا ازاد شده و میتونه زندگی کنه. شما جدا شدی و حالا طلبکار تر از قبل داری میری رو مخش. تازه از حربه طلاقی که خودت تجربه کردی داری برای تهدید و تحقیرش استفاده میکنی

اون خونه خودشه. شما هم دیگه یه جورایی دختر خونه حساب نمیشی و میتونی مستقل بشی. حالا نمیخوای اشکال نداره پس باید با مادرت راه بیای. چون الان تو داری توی حریم اون ورود میکنی

نه نگفتم میخاد یکم حالم بهتر شه شکستمو فراموش کنم مادرم با یه نیش همه چیو یادم میندازه و دنیا رو سرم ...

پس این دفعه اگه رفتی ..درباره رفتار مادرتون هم بگید.‌.خیلی بهت کمک میکنه که اینجور مواقع چه طور باهم رفتار کنید ‌..

منم چن بار تاحالا خودم طلاق گرفته فرض کردم مطمعنم سرکوفتم میزنن به خاطر همین دوازده سال فقط تحمل کردم بقیه شم توکل به خدا 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من میگم اون مادر هم یه زنه. حق زندگی برای خودش رو داره. تا به سن ازدواج برسید یه داستان هست وقتی ازد ...

چرا دختر خونه حساب نشم؟؟؟ من یه عقد راه دوری بود نبود مگ بچه هامو اوردم سرش من حتی یه تابم پیش شوهرم نپوشیدم بسه لطفا من شرایط مستقل شدنم دارم خرجمم خودم میدم فقط تو خونشونم اونم نمیذارن خونه جدا بگیرم

پس این دفعه اگه رفتی ..درباره رفتار مادرتون هم بگید.‌.خیلی بهت کمک میکنه که اینجور مواقع چه طور باهم ...

من نصف روز سرکارم ک زیاد حرف نزنم باهاش اون تایمیم ک خونم اگه در مورد هرچی بحث شه به جداییم ربط میده بابا منم آدمم قلب درد گرفتم از دستس

منم چن بار تاحالا خودم طلاق گرفته فرض کردم مطمعنم سرکوفتم میزنن به خاطر همین دوازده سال فقط تحمل کرد ...

شوهرتو تحمل کنی بهتره از پدرمادره من تو عقد جدا شدم دخترم اونم چند ماه عقد بودم اینطور رفتاری میشه باهام وای به حال تو

من نصف روز سرکارم ک زیاد حرف نزنم باهاش اون تایمیم ک خونم اگه در مورد هرچی بحث شه به جداییم ربط میده ...

ببین مطمئن باش اونم مثل خودت ناراحت‌..ولی بااین مدل حرفا ناراحتیش رو ابراز میکنه ولی شاید در واقعیت منظوری نداشته باشه..ولی خب شما هم بااین نوع برخوردت کار وخواب تر میکنی که ...

مگه توماجرای طلاقتون چی شده که شما رومقصر میدونه؟

شوهرتو تحمل کنی بهتره از پدرمادره من تو عقد جدا شدم دخترم اونم چند ماه عقد بودم اینطور رفتاری میشه ب ...

من چن بارقهرکردم چن سال پیش برادرم به پدرم میگفت ازخونه بندازش بیرون نمیدونم به خاطر چه گناهی واقعا موندم تواین حرفش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چیکار کنم دیگ هرچی میگه هیچی نمیگم فقط خود خوری میکنم یه روز سکته کنم از غصه خودشو میبخشه؟؟

من فقط میگم تو همیشه سعی کن و تو آدم خوبه باش

که تو تمام و بقیه زندگیت موفق باشی

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot