2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مامانم بخدااا مشکل روانی داره دیوانم کرده ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 50 پست
من هم بچه دارم هم خودم جدا شدم هم میفهمم استارتر چی میگه هم حس مادرش رو خوب میفهمم. بحث حمایت یه مو ...

بله..  درسته.. 

شما خانواده تون حماییتون کردن؟ 

من میگم درسته من ازدواج کردم مشکلاتم خودم باید حل کنم ولی چند سال ناراحتی ورنج رو تحمل میکنم چون مادرم حوصله شنیدن بدبختی منو نداره 

حالا باید بسوزم وبسازم وجیک نزنم چون حمایتم نمیکنن 

منم از خدا دلم گرفته

ازخداچراعزیزم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مقصر نبودم تفاهم نداشتیم کلا....

آفررین که فهمیدی تفاهم ندارید جرات کردی تمومش کردی آفررین 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بله..  درسته..  شما خانواده تون حماییتون کردن؟  من میگم درسته من ازدواج کردم مشکلات ...

منظورت از حمایت چیه؟ ببین عزیزم شما فکر میکنی چون جدا شدی و تجربه تلخی داشتی حق داری که بهم بریزی و بقیه باید درکت کنند. حالا فکر کن اون مادر هم از اینکه زندگی جگر گوشش بهم خورده به شدت تحت فشاره. و اونم شرایط روحی خوبی نداره با این تفاوت که خسته هم هست و سنش هم از ما بیشتره. گاها از روی دلسوزی حرفهایی میزنن که مثل نیش میره تو قلبمون. ولی اگر درک کنیم اونا داشتن زندگیشون رو میکردن و حوادث زندگی من باعث شده به زندگی اونها هم خلل ایجاد بشه میتونیم درکشون کنیم. نهایتا مقابل غر زدنهاشون سکوت کنیم یا ازشون دور بشیم. ولی ما برعکس توقع میکنیم که چرا منو درک نمیکنن چرا هوامو ندارن و... بخاطر همین اگر اونا بگن یک ما تا ده میریم براشون تازه با طلبکاری هر چه تمامتر

من تا یکسال با خانوادم زندگی کردم و این مدل غر زدنهای مادرها رو با گوشت و خون حس کردم. بعد رفتم سرکار و بخاطر بچه باز محتاجشون بودم. چه شبها تا صبح گریه میکردم ولی به خودم حق نمیدادم تندی کنم

چون عدالت نداره😔

اون دنیاتقاص پس میدن