2777
2789
ظهر بهش گفتم ساعت یک و نیم میام حرف بزنیم گفت میخوابم دو میام منم ناراحت شدم که چرا هر وقت من وقت تع ...

😂😐😂خدایی قهر نکن بعد عادی میشه براش ناز کشی تعطیلها😂

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهر بهش گفتم ساعت یک و نیم میام حرف بزنیم گفت میخوابم دو میام منم ناراحت شدم که چرا هر وقت من وقت تع ...

😂😂 اسی آشتی کن حرفاش بهونه برای آشتی کنونه

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
😂😂 اسی آشتی کن حرفاش بهونه برای آشتی کنونه

فعلا سر کار هست هر وقت بیاد اشتی میشیم خود به خود😅هر چند مدت یبار دلم میخواد اینجوری قهر کنیم با هم حرف نزنیم حتی شده به بهونه الکی 😂

دیگه اومده زن حساس گرفته تا اخر عمر باید نازشو بکشه ینی چی عادی میشه😏🧐

منظوری نداشتم🙃

فقط بخاطر چیزای کوچیک دلخوری پیش نیارین که این روز های خوبتون خراب بشه و یه مشغله ذهنی هم درست میشه 

برای عادی هم فکر میکنم پسر ها از کسایی که سر هرچیزی قهر میکنن اذیت بشن دوستانه حرف زدم🙃

منظوری نداشتم🙃 فقط بخاطر چیزای کوچیک دلخوری پیش نیارین که این روز های خوبتون خراب بشه و یه مشغله ذ ...

میدونم عزیزدلم منم به شوخی جوابتو دادم جدی نبودم 

قبول دارم زیاد نباید قهر کنم✌️😅

میدونم عزیزدلم منم به شوخی جوابتو دادم جدی نبودم  قبول دارم زیاد نباید قهر کنم✌️😅

منم فقط حسمو گفتم وگرنه تجربه اینچیزا رو ندارم شما بهتر از من میدونید😅