2777
2789

اون هیکلی که مدنظرته رو عکسشو دان کن بذار بک‌گراند گوشیت یا تو گالری نگه‌دار هروقت خواستی رژیمتو بشکنی نگاش کن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

با یکی وارد رژیم شو بهم انگیزه بدین

پایه ای استارت بزن تو ی برنامه ای چیزی باهم در ارتباط باشیم صحبت میکنیم انگیزه میگیری من از کاهش وزنم میگم شما بگو اینطور باعث میشه که حس رقابت بگیری و به رژیمت ادامه بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۱۵ تیر باید یکم کم کنم متاسفانه از ۱۲ امشب استارت زدم ی سایتی دیدم گفته بودن رژیم آب درمانی و ...

اب درمانی که خیلی سخته ..من رژیم گرفتم با غذای سفره هست

اب درمانی که خیلی سخته ..من رژیم گرفتم با غذای سفره هست

من تا ۱۵ تیر باید کم‌کنم بعدش کالری شماری میگیرم

متاسفانه ایتام وصل نمیشه خواستی میتونیم همینجا در ارتباط باشیم درخواست دوستی فرستادم براتون

من تا ۱۵ تیر باید کم‌کنم بعدش کالری شماری میگیرم متاسفانه ایتام وصل نمیشه خواستی میتونیم همینجا ...

ممنون عزیزم انشالله که باهم لاغربشیم از الان شروع میکنیم با یاد خدا..