2777
2789
عنوان

کیا همسرشون کم حرفه

199 بازدید | 25 پست

من واقعا عذاب میکشم توی این دنیا فقط همسرمو دارم 

نه خواهری نه برادری مادرم فوت کرده و پدرم هم ازدواج کرده  درگیر زندگی خودشه 

خب هردو ما شاغلیم من تا میرسم همه جارو مرتب میکنم غذامم اماده میکنم دیگه همسرم که میاد شام میخوریم و بعد چای و فیلم 

واین روتین ثابت زندگی ماهست همیشه من حرف میزنم واون گوش میده شاید بعد ده دقیقه یه جواب خیلی کوتاه بده 

این خصلتش خیلی عذابم میده حتی راجع به اینده هم  حرف میزنم  چیز خاصی نمیگه 

مثلاً راجع به پدرشدن هیچ ذوقی نداره  و کاملا خنثی هست 

واین مسأله باعث شده بشدت احساس تنهایی کنم چندبارم راجع بهش صحبت کردم  اما تلاشی نمیکنه یکذرع تغییر کنه

منم باشم هر روز سرکار نای حرف زدن ندارم

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر منکه از مرد پرحرف خوشم نمیاد چون خاله زنک میشن اکثرا 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
😔

ولی اگر زیادی کم حرفه شاید افسردگی داره حتما ببرید دکتر یا اینکه داروهای طب سنتی نشاط آور استفاده کنید

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
نه مطمنم افسردگی نداره فقط انگار حرفی برای گفتن نداره

منم هیچوقت هیچ حرفی برای گفتن ندارم ولی شوهرم خیلی تعریف میکنه باورت میشه بعضی وقتا اصلا نمیفهمم چی میگه چون حواسم نیست یعنی بعضی وقتا که مهمونی میرم ایقدخجالت میکشم دلم میخادزود برگردم خونه چون هیچوقت هیچ حرفی برای گفتن ندارم

ولی اگر زیادی کم حرفه شاید افسردگی داره حتما ببرید دکتر یا اینکه داروهای طب سنتی نشاط آور استفاده کن ...

منم کم حرفم ولی روحیه ام خوبه ولی حرف برای زدن ندارم حتی کلاس ورزش که میرم میبینم خانما چقد حرف برای گفتن دارن ایقدخوشم میاد ولی من هیچ حرفی برای گفتن ندارم البته من همیشه همینطور آروم بودم