2777
2789
عنوان

کیا همسرشون کم حرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
منم کم حرفم ولی روحیه ام خوبه ولی حرف برای زدن ندارم حتی کلاس ورزش که میرم میبینم خانما چقد حرف برای ...

شوهرم اینجوری کم حرفه توی مجالس یا هر جایی ....ولی شاده برای خودش تولد میگیره جشن میگیره مهمون دعوت میکنه و اهل تفریحه ولی از سنگ صدا در میاد از شوهرم اصلا نمیگیره یا حرف جلف نمیزنه سرسنگین یهویی منو میخندونه توی خونه یا با دخترم فوتبال بازی میکنه باید دید کم حرفی از روی خجالته یعنی اضطراب اجتماعی یا نداشتن فن بیانه یا کلا درونگراست که هم کم حرفه هم دوس داره توی اجتماع باشه مثل شما و همسرم که اتفاقا خوبه ولی اگر از افسردگی باشه طرف اصلا حوصله کاری نداره و همش توی خودشه و درگیر خیالات خودشه که افسردگیه باید درمان بشه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مطمنم افسردگی نداره فقط انگار حرفی برای گفتن نداره

خوبه دیگه شمام به کارت برس اگرم همدم میخوای بهترین همدم دوسته آدمه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
من متاسفانه بخاطر اضطراب وفن بیان حرف نمیزنم😔

اگر از اضطراب اجتماعیه خیلی راحت درمان میشه خواهرم داره با داروگیاهی مطمئن ترین روشه درمانه پیش پزشک متخصص طب سنتی برید

من تقریبا خودم کم حرفم ولی نه دراین حد به جا حرف میزنم خیلیم راضیم شوهرم اوایل همش میفت چقد ساکت ...

منم تو جمع اخلاقشو دوستدارم اما تو خونه دلم میخواد حرف بزنیم 

چه سرد. نمیشه برید مسافرت؟( شرایط ندارید؟) اخر هفته با دوستای خانوادگیتون تفریح؟ گاهی شامو بیر ...

مسافرت که خب کارمندیم و تابستون فقط یک هفته هست 

و مسافرت دونفره خوش نمی‌گذره 

دوست خانوادگی هم خیلی محدوده و ارتباطمون کمه

شام بیرون میریم  

من همیشه درحال لاک جدید لباس جدید خریدنم 

اینا تاثیری نداره  تعریف میکنه اما خب کوتاه 

راستش دوستو مسافرت کارساز نیست من دلم خلوت دونفره میخواد که ی عالمه حرف برای گفتن داشته باشیم