2777
2789

تازگیا همش جیغ بنفش میکشه گوشام همش زنگ میزنه بخاطر جیغاش

همش ازم آویزونه که بغلش کنم یا ببرمش بیرون منم تنهایی نمیتونم ببرم باباشم شبا دیر میاد هفته ای دو روزشو میبره بیرون

همش نق میزنه

کلی کار سرم ریخته هرروز و باید به همش برسم باوجود این پسر نق نقو

گاهی داد میزنم سرش و عصبی میشم

کمک هم‌ندارم که یکم به اعصابم بتونم استراحت بدم دارم دیگه له میشم چیکارکنم پس من بیچاره😭😭😭

الهی🥲براچی گریه میکنه؟ دلش گرفته ینی؟ شاید دل درد داره اخه بچه داداش منم بدجوری داد میزد دل درد داشت گفتم شاید دلشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی🥲براچی گریه میکنه؟ دلش گرفته ینی؟ شاید دل درد داره اخه بچه داداش منم بدجوری داد میزد دل درد داش ...

همش میگه بغلم کن و ببر بیرون

نمیذاره به هیچ‌کارم برسم اعصابم شده زیییییر صفررررر😭😭😭

سنگین شده دستم درد میکنه زیاد بغلش کنم

عه فندوق تویی😍😂حال و روز منم همینه دیگه یاد روزایی بیوفت که بزور از خدا بچه میخواستی تحملش برات را ...

ای وااااااای نگووووووو بخدا روانیم کرده😭😭😭😭😭

خیلی عصبیم میکنه خیلی

همش میگه بغلم کن و ببر بیرون نمیذاره به هیچ‌کارم برسم اعصابم شده زیییییر صفررررر😭😭😭 سنگین شده د ...

بزارش توکالسکه عصرا ببرش پارک

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ای وااااااای نگووووووو بخدا روانیم کرده😭😭😭😭😭 خیلی عصبیم میکنه خیلی

اشکال نداره عزیزم پسر بچس نشونه ی سلامتیشه باهاش بازی کن یکم ولت میکنه بعد برو کاراتو بکن نیم ساعت دوباره بیا ۵ دقه باهاش بازی کن باز برو نیم ساعت دنبال کارت و همینطور تا اخر😂

عزیزم بدون بچه کار ها و رفتارهای شما رو تکرار میکنه، سعی کن آرامش داشته باشی و جیغ و داد نزنی سرش، لبخند بزن بهش باهاش بازی کن تا آروم شه، بهش توجه و محبت کن، کارهاتم با برنامه ریزی خورد خورد انجام بده، سعی کن براش گل رس بهداشتی از خرازی بگیر که باهاش بازی کنه و سرگرم شه، 

طفلی خب پسره و بمب انرژی، کلافه میشه تو خونه، سعی کن با باباش بیشتر پارک ببریدش، مهمونی ببریدش

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

اشکال نداره عزیزم پسر بچس نشونه ی سلامتیشه باهاش بازی کن یکم ولت میکنه بعد برو کاراتو بکن نیم ساعت د ...

دردم همینه که ولم نمیکنه میگه بیا بشین پیشم تا بازی کنم😭😭😭😭

بخدا خیلی خستم دوس دارم یه روز برا خودم باشم فقط😭😭😭

عزیزم بدون بچه کار ها و رفتارهای شما رو تکرار میکنه، سعی کن آرامش داشته باشی و جیغ و داد نزنی سرش، ل ...

عزیزم خیلی سعی میکنم نرم حرف بزنم بازی کنم ولی میبینم همش جیغ میزنه متم عصبی میشم😭😭😭

آره انرژیش خیلی زیاده منم تنهایی نمیتونم پارک ببرمش باباش نمیذاره خودشم هفته ای دوبار فقط میتونه ببره😣