2777
2789
عنوان

زندگی پر حاشیه من داره دیوونم میکنه

2689 بازدید | 40 پست

سلام دوستان یه توضیحی میدم.لطفا راهنماییم کنید که چه کنم.من۲ونیم سال پیش با کسی که خودم آشنا شده بودم ازدواج کردم که خانواده از پایه مخالف بودن و با خواهش و اصرار من راضی شدن.تو دوره عقد بودیم که دعوایی بین خانواده ها رخ داد و مادرش پاشد تو خونمون یه چک به من زد و برادرهای منم انداختنشون بیرون و رفتن.بعد نامزدم زنگ زد و داداشامو فحش داد که بیایید فلان جا دعوا اینام رفتن.و تا می‌خورده کتکش زدن و دادگاه پاسگاه و این ادهاها شروع شد.در نهایت خانواده گفتن باید طلاق بگیری و ۲ماه از نامزدم خبری نبود چند بار برادرش زنگ زد بهم که من جواب سربالا دادم بعدند وقت زنگ و پیام شوهرم شروع شد و فهمیدم نصف داستان های بعد دعوا که خانوادم بهم گفتن دروغ بوده که جلو خانوادم وایسادم و گفتم من طلاق نمیگیرم چرا این همه بهم دروغ گفتید.که با کتک خوردن از خانواده و زندانی شدن تو خونه مواجه شدم و گوشی و اتاقمو ازم گرفتن که راه ارتباطیم با نامزدم قطع بشه که من یه گوشی پنهونی داشتم با اون باهاش در ارتباط بودم.

گذشت چند بار پدرشوهرم و شوهرم و داداشش زنگ زدن که بیان عذرخواهی ولی خانوادم قبول نکردن.مامانم شده بود دشمن خونی نامزدم هی همه رو تحریک میکرد علیه شوهرم.تا اینکه یه روز با کتک منو بردن برای دادخواست طلاق که رفتم امضا کردم اومدم خونه و ۲روز بعد خونمون با یه بهونه ترک کردم و با نامزدم رفتیم یه شهر دیگه یه مدت و گوشی هامون خاموش کردیم بعد ۱ماه چند بار نامزدم به بابام زنگ زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی من الان شوهرمه.من۸ماهه که با شوهرم زیر یه سقف و اما متاسفانه نتونستم باهاش رابطه برقرار کنم.نمیدونم واقعا چمه.ترس که دارم.استرس هم تا دلتون بخواد دارم.اعصاب هم کلا برام نمونده.

خودمم خیلی دوست دارم که این اتفاق بیفته و تموم بشه راحت بشم.

اما یه کوه ساختم از رابطه که ازش میترسم

عزیزم خییلی سختی کشیدی 

واقعا خدا بهت قدرت بده ک بتونی تحمل کنی

شرایط سختی داری فقط از خدامیخوام کمکت کنه

مگه ما تا کی زنده ایم ؟؟؟

چرا بهم‌ظلم‌میکنیم؟؟ 

چرا تا زمانی ک زنده ایم قدر همو نمیدونیم ؟؟

چرا لجبازی و غرور؟؟

چرا فقط خشم!!

چرا کینه !!

چرا دشمنی!!

کاش همه ما قدر باهم‌بودنمونو بدونیم و باعشق در کنار عزیزانمون زندگی کنیم

زندگی خییلی کوتاه تر از چیزیه ک فکرشو میکنیم

امیدوارم تمام مشکلاتت حل بشه

و زندگیت بروفق مرادت شه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...