2777
2789

من دو روزه یه عروس هلندی سه ماهه خریدم که دون خوره و فرشنده گفته بود تخم مرع آبپز بدم ولی نمیخوره از روزی که آوردمش اسهاله دستشوییشم سبزه بیشتر هم چشماش بستس گوشه قفس یا رو چوبه تو این دو روز فقط ارزن و کاهو یه دره خورده

لطفا اگه تجربه دارین بگین چیکار کنم خیلی نگرانم🥺🥺😰😭الانم بالا آورده یه عالمه ارزن پوست کنده درسته رو بالا اورد😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تخم مرغ آپز نمیخوره مشکلی نداره منم مرغ عشق دارم دوست نداره نمیخوره ، ولی بقیه نشانه هاش نگران کنندس ، جاش سرد نیست ؟ 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

ببرش دامپزشکی طفلک گرمازده شده شاید یا مریض حتما منم سه سال عروس داشتم اصلا اینجوری نبود اونا خیلی شر و وروجک هستند

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
اینکه تخم مرغ آپز نمیخوره مشکلی نداره منم مرغ عشق دارم دوست نداره نمیخوره ، ولی بقیه نشانه هاش نگران ...

نه دیروز کلا کولر خاموش بود امروز یکم روشن کردیم ولی دوره از کولر ینی از سرما بالا میاره؟

نه دیروز کلا کولر خاموش بود امروز یکم روشن کردیم ولی دوره از کولر ینی از سرما بالا میاره؟

مطمئن نیستم ولی جاش نه زیاد گرم و نه زیاد سرد باید باشه ، اگر پف کرده یا سردشه یا مریضه ، اگر جنس خوبه حتما مریضه ببرش دکتر ، تو مغازه حالش خوب بود ؟ وقتی خریدی ؟ 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
وقتی سه ماهشه و تازه اومده آشنا نیست با ما بازم وروجکه؟ای خدااا

عزیرم مریض وگرنه من عروسم اینجوری نبود دوتا هم داشتم  

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون