2777
2789
عنوان

خانوما هر کی پرنده خونگی داره بیااد لطفاا🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی خوب بود و شیطون😭

پس حتما حالش خوبه ، ببین من تجربه ام رو بهت بگم ، من خودمم مرغ عشق داشتم البته خودم نخریدم برام آورده بودن تنها بود ، این یه مدت کلا پف میکرد و یه گوشه بود اصلا نه صدایی نه چیزی ، بعد منم گفتم این حتما مریضه دیگه جاش هم سرد نبود ، بعد یه مدت متوجه شدم این غذا نداره ، یعنی اگر اشتباه نکنم ارزن میخوره ارزن هم پوست داره ، این پوستاش ریخته بود تو غذاش منم فکر میکردم غذا داره درست ۳ هفته بدون غذا مونده بود بیچاره یه روز شانسی دست زدم به غذاش دیدم هیچی نداره ، بعد که غذا ریختم براش کم کم بهتر شد الان خیلی خوبه ، یعنی میگم دقت کن شاید اصلا مریض نیست یه چیزی مشکل داره اگر نداشت ببرش دکتر ، قبلش حتما همه چیز رو چک کن درست باشه 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
پس حتما حالش خوبه ، ببین من تجربه ام رو بهت بگم ، من خودمم مرغ عشق داشتم البته خودم نخریدم برام آورد ...

اینکه اسهاله و بالا آورده خیلی منو ترسوند غذا داره آب داره سیب و کاهو گزاشتم براش ولی همش چشاشو میبنده فقط یه یه ساعت ظهر سر حال بود بقیش چشاش بستس تو مغازه خیلیی بپر بپر داشت تو خونه اصلا من خیلی ترسیدم که بالا آورد

اینکه اسهاله و بالا آورده خیلی منو ترسوند غذا داره آب داره سیب و کاهو گزاشتم براش ولی همش چشاشو میبن ...

پس اگر اینطوری حتما ببرش دکتر ، دستشویی مال منم گاهی وقتا سبز میشه به نظرم گاهی وقتا البته قبل تابستون سرما میخورد مشکلی نداره بعدش درست میشد ولی به خاطر حالت تهوع حتما ببر 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
😭😭😭😭😭خدا لعنت کنه فروشنده رو من که تازه دو روز دستمه ینی از قبل مریض بود؟ای خداااا دعا کن خوب ش ...

شاید فروشنده هم نمی‌دونست بنده خدا

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
شاید فروشنده هم نمی‌دونست بنده خدا

ننمیدونم عزیزم اگه نمیدونسته که عب نداره ولی من از کلاه گزاشتن سر بقیه به شدت اعصابم بهم میریزه

دیشب بردم پرندمو نشونش دادم کلی بهونه الکی آورد که جاش سرد بوده ارزن بد بود و اینا با اینکه ما این دوروز به خاطر این جوجه کولرو نزدیم 

رستا جون دیشب پرندم ۵ یا ۶ بار بالا اورد دیگه غذا رو از جلو برداشتم تا صب الان خداروشکر یه مقدار بهتره آب عسل و شیرین بیان هم بهش دادم نمیدونم اینکه الان یه مقدار بهتره ینی داره خوب میشه یا داره بدتر میشه گلم؟

ننمیدونم عزیزم اگه نمیدونسته که عب نداره ولی من از کلاه گزاشتن سر بقیه به شدت اعصابم بهم میریزه دیش ...

احتمالا داره بهتر میشه عزیزم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون