2777
2789
عنوان

زندگی در کرج یا شهرهای اطراف چطوره؟

3927 بازدید | 51 پست

دوستان ساکن تهرانم برای مهاجرت به شهرهای کوچک میخوام تصمیم بگیرم. 

هزینه زندکی کم باشه آب و هوای خوب امکانات نسبتا کافی و محیط زندگی امن

برای مناطق مختلف کرج بهم پیشنهاد شده ولی خود کرج هم به شلوغی تهرانه برخی طالقان یا شهریار رو گفتن یا رودهن و.. رو پیشنهاد دادن ولی خوب برخی مناطق مسکن به گرونی تهرانن

نظر شما چیه؟؟ فقط شمال و مشهد و .. رو نگید!! من منظورم دوروبر تهران هست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هشتگردم،جایی ک زندگی میکنم و واقعا دوست دارم،هشتگرد قدیم و جدید دارم که جدید خونه هاش ارزون تره تو هشتگرد قدیم خونه نوساز متری ۳۳ ،قیمت تهران و نمیدونم خودت مقایسه کن ببین چجوریه

تا۴ماهپیش تهران زندگی می‌کردیم اومدیم گیلاوند اینقدر همه چی گرونه هفته ای یه بارمی یایم تهران خرید میکنیم ولی آب وهوا عالی سکوت وآسایش داره که تهران نداشت ۴ماهه داریم نفس میکشیم

الان همه جا گرون شده فرقی نمیکنه کجا زندگی کنی اگر کرج مد نظرت هست به نظرم فردیس و اندیشه خوبه 

فردیس ارازل اوباش زیادداره ولی بازم بهترازخیلی جاهای دیگه هست درکل حاشیه نشینی مشکلات زیادی داره