2777
2789
عنوان

چرا هیچکس منو درک نمیکنه

349 بازدید | 34 پست

طلاق گرفتم چندین ساله با بچم زندگی میکنم خیلی ناراحتم که چرا زندگی منو پسرم خراب شد همه دختر های فامیل با اینکه ن درس خوندن ن قیافه دارن اما بهترین شوهر و زندگی کردن اما من اینجور شدم تنها دلخوشیم پسرمه اونم شوهر نامرد و حروم زادم میخواد ازم بگیرتش پدر مادرم اطرافیانم هیچ کی ما رو درک نمیکنه همش میگن مگه چیه طلاق گرفتی بچه تو بده برو عشق حال کن در حالیکه من بدون بچم میمیرم گوه تو خوشی که قراره تو نبود بچم باشه واقعا حرف من کجاش غیر قابل درکه؟مگه حس مادر و فرزند الکیه؟ همش میگن بیخیال باش من از این حرف بیشتر ناراحت میشم کلا منو زندگیم رو مسخره گرفتن مادرم میشینه غصه بچه های خواهر برادرش میخوره ولی ب من میگه مگه چیه طلاق گرفتی بیخیال بابا واقعا طلاق گرفتن و خراب شدن آینده ما دونفر (خودم و پسرم)اینقد مسخرس ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ب این نتیجه رسیدم ادم ففط خودشه ‌ و خودش همه ب فکر خودشونن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اازدواج نکرده ولی دوس دختر داره .ن هیچی بهم نداد

پس ازش بعنوان اهرم استفاده کن و بگو مهریمو بده تا بچه رو بدم 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

نه عزیزم.من خودم بچه طلاقم و بارها تو سایت از معایب و بدبختیا طلاق گفتم ک طلاق نگیرید ب این اسونی.الانم شما بچت سفت و محکم بچسب اون بچه ب غیرازشماکسی رو نداره اصلا اصلا بخاطر حرف دیگران بی پناهش نکنید.با بچه هم میشه خوشی کرد چرا نشششه؟سعی کن زیاد با اطرافیان بگو مگو نکنی حرف دلت نزنی و اگرم سوالی پرسیدن با کلمه هرچی خدا بخواد جواب میدی بدون چون و چرا.در مورد گرفتن بچت   وکیل خبره بگیر ک نتونه ازت بگیره از نظرمالی اگر اوکی نیستی خود دادگاه وکیل داره ک حتما باید ماهی یکبار پرونده رایگان بگیرن جز وظایف میتونی ازشون درخواست کمک کنی گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نه عزیزم.من خودم بچه طلاقم و بارها تو سایت از معایب و بدبختیا طلاق گفتم ک طلاق نگیرید ب این اسونی.ال ...

همش میگن شوهر کن برو من میگم شوهر نمیکنم فعلا الویت زندگیم گرفتن دائم بچمه زمانی ازدواج میکنم با یکی شرایط خودم بچم قبول کنه وگرنه نمیکنم میترسم با داشتن وکیل هم بچه رو بهم ندن 😭💔

همش میگن شوهر کن برو من میگم شوهر نمیکنم فعلا الویت زندگیم گرفتن دائم بچمه زمانی ازدواج میکنم با یکی ...

شرایط شوهرت چیه؟معتاد؟دست بزن ؟یا از نظر شرعی اوکی نیست؟ چون فقط ی مورد داشته باشه از نظر حضانت کودک ردش میکنن مگر اینکه پارتی یا وکیل عالی داشته باشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شرایط شوهرت چیه؟معتاد؟دست بزن ؟یا از نظر شرعی اوکی نیست؟ چون فقط ی مورد داشته باشه از نظر حضانت کودک ...

معتاد نیس ولی مشکل اخلاقی داره ولی من ک نمیتونم ثابت کنم😭اخلاقش هم مشکل داره بچم دوسش نداره اصلا فقط میخواد برای عذاب من ببرتش دعا کن جدامون نکنن چون زندگی من تموم میشه

اطرافیانم تا حدودی حق دارن نگران زندگیت باشن اما این نگرانی بیشتر شما رو رنج میده.ازدواج دوم برای کسی که یکبار شکست خورده خییلی جای فکر و تامل داره الکی ک نیست منتهی اطرافیان فکر میکنن الکیه 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد