2777
2789
عنوان

قبول دارید به فامیلای شوهر اصلا نباید خوبی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 47 پست
دقیقا ، هر چقد خوبی کنی فک میکنن اسکلی ببخشیدا 

نمیدونم فامیلی شوهر من اینجورین یا همه هرچه قدر بد باشی بیشتر دوست دارن راستش منم دوست دارم محبوب باشم 😁😁

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما خواهرشوهرم امروز زنگید گفت پنجشنبه با عروس ودامادو دخترام و نوه هام ناهار خونتون میایم .هممون ...

دستمونم خالیه باید از یکی قرض کنیم واسه گوشت و برنج ....😭

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
به خواهراش نبایدروداد چون حقی برای دخالت ندارن احترام مامانشو بایدحفظ کرد بقیه هم اصلا دردرجه ای نیس ...

والا حرمت مادرشوهر منو حفظ کنی میشنه روت میگه تند تر برو بدبختی اینه اگه با خواهرش خوب باشیم با ما خوبن اگه با خواهرش بد باشیم خیلی راحت مارو ترک میکنن حتی پسرشون  

والا هروقت خوب بودم بیشتر بدی کردن ولی یه اخلاقی دارن خنجر از پشت میزنن 

رابطه تو کم کن هیچی از زندگیت بهشون نگو بزار همیشه ناشناخته باشی براشون ،کشفت نکنن . وگرنه ول کن نیستن .همچنان باهاشون با احترام رفتار کن ولی هیچوقت صمیمی نشو

خانما خواهرشوهرم امروز زنگید گفت پنجشنبه با عروس ودامادو دخترام و نوه هام ناهار خونتون میایم .هممون ...

اشکال نداره دیگه مهمونن یچیزی درست کن واسشون 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
بگو خودمون هم ناهار دعوتیم اون روز خونه نیستیم .همون روز جمع کن برو خونه پدر مادرت

از تهران دارن میان.مشکل اینجاست من با حموم کردن مردای غریبه تو خونم مشکل دارم وچندشم میشه.دستمونم خالیه.باید از یکی قرض کنیم.نمیشه بهونه جور کرد🤕

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

خیلی راحت زنگ بزن بگو من شرایطش ندارم یهویی بهم گفتین 

اشکال نداره دیگه مهمونن یچیزی درست کن واسشون 

درست میکنم اشکال نداره.مشکل اینجاست دستمون خالیه.حقوق هارو نریختن

والا حرمت مادرشوهر منو حفظ کنی میشنه روت میگه تند تر برو بدبختی اینه اگه با خواهرش خوب باشیم با ما خ ...

نه نکه بدباشی،ولی خب یه حدومرزی بینتون باشه زیاداحساس صمیمیت نکنن جلوشوهرت که تاتونستی وانمودکن همشونودوست داری ومشکلی نیس ولی ازاون طرف لازم نیس آدم بااین سما صمیمی بشه

مامانه روهم محترمانه آگاه کنی ک بکشه بیرون اززندگیتون😄

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃