2777
2789

سلامم خانماا قراره خونمونو عوض کنیم و جای دیگرو چندروز دیگ میخوایم اجاره کنیم این خونه قبلیمون ک الان هستیم دوتافرش دوازده متری میخوره 

ولی این جدیده حالوپذیراییش باهمه و چهارتا فرش میخوره 

قیمت فرشا خیلی بالابود خواستم قسمت پذیرایی فرشای خودمو‌بزارم ک یه طرح قشنگ طوسی دارن حالا بنظرتون اون قسمت حالو پالاز بگیرم؟؟؟

پالاز ساده رنگ طوسی یا طرح دارطوسی رنگ؟؟؟

درضمن من هنوز مبل ندارم 

برای اومدن به خونه جدید خیلی باید هرینه کنیم چون بزرگه 

پالاز هم گرون شده گلم خبر از قمتش داری ؟ متری حدود 350شده پس یه دفعه خرج فرش فسطی کنید خیلی بهتره

اره دیروز رفتم هم مدلا دیدم هم قیمتا از ۳۰۰تا۴۵۰بود

فرش خیلی زیاد شده دوتا فرش دوازده متری میشد ۳۴ملیون ماهم برا خونه کرایه ای میخوایم ک معلوم نیس دوسال داخلشیم یا زودتر بلندمون کنه 

بعد خرید کولر هم داشتیم ک خوش ۳۵ملیون کولر بوده

شرایط سختی داریم اخه نی نی توراهی هم داریم باید کمکم واس اونم سیسمونی بخریم🤦🏻‍♀️

امسال سال خیلی سختی برامنو شوهرم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیروز رفتم هم مدلا دیدم هم قیمتا از ۳۰۰تا۴۵۰بود فرش خیلی زیاد شده دوتا فرش دوازده متری میشد ۳۴م ...

ای کاش همه ی سختیها همینقدر شیرین بودن ،منتظر نی نی بودن مه خیلی عالیان شاالله که خدا کمک می کنه همه چی به موقش درست میشه.

ما ادما الکی فقط فکری میشیم سر هر مسئله ای ولی یهو می بینیم به موقش همه چی رو به راه شد.😘😘😘

ای کاش همه ی سختیها همینقدر شیرین بودن ،منتظر نی نی بودن مه خیلی عالیان شاالله که خدا کمک می کنه همه ...

انشالله براهمه

اره برامنم تجربست همه جی یهویی به موقعش درس میشه 

ولی ادمیه دیگ

مرسی عزیزم