2777
2789

سلام خانوما من ماه پیش ی رژیم سخت گرفتم و یهو ۶ کیلو کم کردم.الان ۵۵ روز از پریودم میگذره و بعد۱۲ روز ک از تایم‌پریودم گذشته بود آزمایش خون دادم منفی بود.الان حدودا دوسالی هست ک کلا پریودم نامنظمه .بعد سقطی که داشتم کلا دائم عقب مینداختم و نامنظم بود ولی نهایتا ۵_6روز عقب میفتاد.ی باردیگ رژیم گرفتم ۱۵ روز عقب افتاد بعدش پری شدم.سونو و ازمایش اینا چندماه پیش دادم مشگلی ندارم همه چی اوکیه.یه داروی قاعده اور معرفی میکنید پریودشم؟

وزن کم کردی یهویی حتما تنظیمات بدنت بهم ریخته 

یک بار دیگه میخواس تست بتا رو بده 

ولی خوب دمنوش رازیانه 

زعفرون گل گاوزبان 

پونه آویشن این چیزا زیاد بخور 

یا برو دکتر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن کم کردی یهویی حتما تنظیمات بدنت بهم ریخته  یک بار دیگه میخواس تست بتا رو بده  ولی خو ...

مرسی عزیزم ممنون اره اونبارم ک‌۱۵روز عقب افتاده بود بخاطر رژیم بود

مرسی عزیزم ممنون اره اونبارم ک‌۱۵روز عقب افتاده بود بخاطر رژیم بود

بابا یهویی رژیم نگیر 

یهو خدانکرده حالت بد میشه

همه چیز باید آهسته آهسته و حساب شده 

پیش بره

بابا یهویی رژیم نگیر  یهو خدانکرده حالت بد میشه همه چیز باید آهسته آهسته و حساب شده  پی ...

بخدا دیوونه شدم دیگ.تیروییدم کمکاره سوخت و ساز بدنم خیلی کمه.توخونه ورزش میکنم .الان ی وعده درروز غذامیخورم اونم کم بیشتر اب و میوه میخورم.ب زور شاید دوهفته ی بار ۱۰۰ گرم کم کنم ولی ی وعده بیشتر بخورم فورا ۱ کیلواضافه میکنم.بخدا افسردگی گرفتم.الان این همه سختی کشیدم رژیم سخت گرفتم ۶ کیلو کم کردم ولی اصلا به چشم نمیاد هیچ کس متوجه لاغریم نشده.میگن‌مطمئنی ۶ کیلو کم کردی؟ قدم هم کوتاهه بیشتر گرد دیده میشم

بخدا دیوونه شدم دیگ.تیروییدم کمکاره سوخت و ساز بدنم خیلی کمه.توخونه ورزش میکنم .الان ی وعده درروز غذ ...

عزیزم بخاطر تیروئید وزنت بالا رفته؟

برو باشگاه اونجا خیلی بهتره حداقل مربی بهت میگه چی بخور چی نخور یه رژیم متناسب با بیماریت میده که بهتر ازش نتیجه بگیری 

نگران نباش بابا 

به بقیه چه 

از زندگیت لذت ببر دنیا اصلا ازش این غصه ها

رو 

نداره 

گلم 

عزیزم

عزیزم بخاطر تیروئید وزنت بالا رفته؟ برو باشگاه اونجا خیلی بهتره حداقل مربی بهت میگه چی بخور چی نخور ...

من بعد عروسیم درعرض ۶ماه ۱۲کیلواضافه کردم آزمایش دادم‌فهمیدم تیروییدم خیلی کم کاره ۱۲ بود تی اس اچم از اون موقع من همش درحال رژیم و ورزش و تلاش واسه کاهش وزنم.بخدا خسته شدم دیگ‌همه هم مسخرم میکمن ک‌توهنوزم رژیمی😏من اروم غذا میخورم و همیشه اخراز همه از سفره پامیشم همه میگن کم بخور میگم بخدا اندازه شماها میخورم منتها چون چاقم من ب چشم میاد غذاخوردنم

من بعد عروسیم درعرض ۶ماه ۱۲کیلواضافه کردم آزمایش دادم‌فهمیدم تیروییدم خیلی کم کاره ۱۲ بود تی اس اچم ...

بقیه باید چقدر بیشعور باشن خوب 

مگه دست خودته 

دیگه بیماری تیروئید همینه 

باعث لاغری یا چاقی میشه 

حق داری 

گلم 

عزیزم 

بنظر من برو یه دکتر خوب حداقل برای رژیم یا باشگاه 

این بهترین چیزه 

و از طب سنتی هم استفاده کن 

خیلی وقتا خیلی داروهای گیاهی تاثیر بهتری دارن رو حال و روز ادم 

والا برا تیروئید نمیشناسم 

ولی یه عطار خوب پیدا کن 

حتما برو

ان شالله که زودتر مشکلت حل شه 

گلم 

عزیزم

بقیه باید چقدر بیشعور باشن خوب  مگه دست خودته  دیگه بیماری تیروئید همینه  باعث لاغ ...

قربونت عزیزم ممنون..والا اینجا کسی زیربار پسرم نمیره ک‌نگهش داره من برم باشگاه از بس ک شیطونه😄وگرنه قصدشو داشتم

بازم ممنون از راهنماییتون عزیزم

قربونت عزیزم ممنون..والا اینجا کسی زیربار پسرم نمیره ک‌نگهش داره من برم باشگاه از بس ک شیطونه😄وگرنه ...

ببرش با خودت 

والا 

😂😂😂طوریش نمیشه 

ولی حتما برو 

برا روحیتم خیلی خوبه 

فدات 

گلم 

عزیزم

ان شالله که مشکلاتت حل شه 

گلم 

عزیزم