2777
2789
چه جالب فیلم سه بعدی هم داریم

عزیزم شما مربی چربی سوزی هستی من قد ۱۷۰ و وزن ۶۶ دارم اما خیلی شکم دارم پهلو ندارم چکار کنم این شکمو آب کنم در عرض ۲ هفته خیلی بزرگ شده اصن ورم هست نیست

جان منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مربی چربی سوزی هستی من قد ۱۷۰ و وزن ۶۶ دارم اما خیلی شکم دارم پهلو ندارم چکار کنم این شکمو ...

اگه بچه دارید تقریبا طبیعیه، اما اگه بچه ندارین یه سونوگرافی رحم و تخمدان بدین حتما مخصوصا اگه پریودتون منظم نیست یا درد زیادی دارین و چیزای از این قبیل.

اما اگه چربی باشه و مورد خاصی نباشه میتونید رژیم بگیرید و برید باشگاه مثلا پیلاتس یا ایروبیک

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اگه بچه دارید تقریبا طبیعیه، اما اگه بچه ندارین یه سونوگرافی رحم و تخمدان بدین حتما مخصوصا اگه پریود ...

یه بچه ۸ ماهه دارم همسرم اجازه نمیده اصلا ک برم باشگاه تو خونه راه میرم شکممو میدم تو خجالت میکشم خودم دور شکمم ۸۴ بود الان خیلی بیشتر شده قبلا خوب بودم

ورزشی هست ک رو شکم مستقیم تاثیر بزاره روزی چقدر برم 

خداخیرت بده بهترین هارر سر راهت قرار بده

جان منی❤️
یه بچه ۸ ماهه دارم همسرم اجازه نمیده اصلا ک برم باشگاه تو خونه راه میرم شکممو میدم تو خجالت میکشم خو ...

مبارک باشه قشنگم، خب رحمت جا نیفتاده عادیه ولی خیلی خوبه اگه ورزش رو از الان شروع کنی قطعا شکمت خوش فرم میشه.

خجالت نداره فداتشم شما یه بچه رو به دنیا آوردی!!!

آره گلم حتما چرا که نه

میخوای آیدی تلگراممو بهت بدم تمرین بهت بدم؟روزانه تمرین میکنیم باهم ببینیم نتیجه چطور میشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مبارک باشه قشنگم، خب رحمت جا نیفتاده عادیه ولی خیلی خوبه اگه ورزش رو از الان شروع کنی قطعا شکمت خوش ...

جدا؟ یعنی رحم جا بیوفته اوکی میشه؟ خیلییی خوشحالم کردی

برنامه تلگرامی ندارم عکس یا اسمی نداره ک انجام بدم؟

خدا خواست من شمارو اینجا ببینم خیلی خوشحال شدم ک اینطوری گفتین خداکنه زودتر این رحم جا بیوفته چون بعضی وقتا ک خیلی ورم میکنه ک نمیدونستم دلیلش چیه

جان منی❤️
جدا؟ یعنی رحم جا بیوفته اوکی میشه؟ خیلییی خوشحالم کردیبرنامه تلگرامی ندارم عکس یا اسمی نداره ک انجام ...

آره عزیزم خیالت راحت تا چندسال طول می‌کشه رحم شما جا بیفته مثل روز اول، من خودم تخمدانمو جراحی کرده بودم یعنی یک صدم زایمان شما هم نمیشه، شکمم تا مدت ها گنده بود حتی وقتی ورزش میکردم. ولی حتما باید ورزش کنید که شکمتون کاملا سر جاش بره.

این حرکات رو توی گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید به چه صورته:

کوهنوردی:۳ ست ۲۵ ثانیه

پلانک: ۱ ست در حد توان

دراز بکشید و دست‌هارو زیر سرتون بزارید،پای چپ بره بالا یک ثانیه بعد پای راست بره کنار پای چپ(جفت پا کنارهم و بالا)

پای چپ بره پایین یک ثانیه بعد پای راست بره پایین.

دوباره از اول پای راست بالا، چپ کنارش، پای راست پایین پای چپ کنارش. ۱ ست درحد توان

ممنون که تاپیکمو پر کردین از پستهای بی ربط

معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم 

من فقط امشب ک خیلی ناراحت این موضوع بودم وقتی اومدم تو تاپیک شما و ایشون رو دیدم خیلی خوشحال شدم نمی‌دونستم باعث ناراحتی شماعه بازم معذرت میخوام 

جان منی❤️
آره عزیزم خیالت راحت تا چندسال طول می‌کشه رحم شما جا بیفته مثل روز اول، من خودم تخمدانمو جراحی کرده ...

خیلیییییی ازت ممنونم خدا خیرت بده هر موقع انجامشون بدم خیلییی دعات میکنم من خیلی نگران بودم ایشالا هر چی میخوای خدا بهت بده عمر طولانی بده ک برام وقت گذاشتیییی♥️♥️

جان منی❤️
معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم من فقط امشب ک خیلی ناراحت این موضوع بودم وقتی اومدم تو تاپیک شما ...

خب عزیز اینجور مواقع درخواست بدین به طرف وقتی کسی تاپیک میزنه منتظر جوابه بعد میاد می بینه از ۵ تا پست هیچکدوم مرتبط نیست خب آدم اذیت میشه

خیلیییییی ازت ممنونم خدا خیرت بده هر موقع انجامشون بدم خیلییی دعات میکنم من خیلی نگران بودم ایشالا ه ...

دورت بگردم عزیززززدلم کاری نکردم وظیفه بود حالا اگه برنامه غذایی خواستی یا درباره ورزش ها سوالی بود درخواست بده درخدمتم🫂♥️