2777
2789
عنوان

زن و دختر باارزش تر این حرفاست😊

1314 بازدید | 118 پست

الان میگم قضیه چیه. 

چقدر دخترای این دور و زمونه بی سیاست شدن🤦‍♀️

امروز صبح یه تاپیک دیدم از اونموقع فقط دارم حرص میخورم🤦‍♀️

چند نفر بودن میگفتن دختر باید خودش زرنگ باشه وقتی با پسری دوست شد  بلد باشه کرم بریزه بلکه پسره عاشق شه بیاد ازدواج کنه باهاش.😐

چند نفر دیگه میگفتن توروخدا روش تبدیل دوست پسر به شوهر و کرم ریختن رو یاد بدید😐🤦‍♀️🐛

بعد یکی هم میگفت زن نباید ناز نازو باشه 🙄

دخترامون دارن به کجا میرن؟ 😕

کم مونده دیگه خودتون شخصا با گل و شیرینی برید خواستگاری پسرا....

حالا جالبه با این همه اقدامات ضد زنانه، میگفتن دختری که اینکارا رو نکنه ساده اس و دختر چرا باید صبر کنه خواستگار خودش بیاد.! 😕

خب اگه کسی با پسر جماعت دوست نشه و بساط دوست شدن های تفریحی جمع بشه که لازم نیست دختر منتظر خواستگار باشه.

چون در این صورت پسرا دست و پنجه میشکنن واسه دخترا تا دل خود‌شون و خانواده شون رو بدست بیارن واسه ازدواج... 😊

اونموقع اون کسی باید توجهش جلب میشد شما بودید و کسی که خودشو میکشت بهش توجه بشه، پسرا بودن.🥰

دخترای گل چرا انقد خودتون رو کم ارزش میکنید؟

اینکه پسر همیشه پیشقدم باشه برای خواستگاری از دختر و با گل و شیرینی محترمانه با خانواده بیاد خواستگاری و منتظر جواب بمونه بهتره، یا اینکه شما از هر کار تحقیرانه ای دریغ نکنی بلکه آقا ازت خوشش بیاد و دوست پسرت تبدیل به شوهر شه! (اونم به احتمال 20 درصد که دوستی ها ختم ازدواج بشه) 😑

چرا دخترامون دارن گل به خودی میزنن؟

یعنی واقعا از هر نظر خوش به حال مردا شده!

دیگه چی میخوان از این جامعه که دختراش هر کار تحقیر آمیزی میکنن برای اینکه توجه و علاقه پسرا رو بدست بیارن!... 😊

واقعا چند سال قبل بهتر بود که پسر پاشنه ی در رو میشکست بهش دختر بدن.

نه الان که دخترا با یه لبخند بله رو گفتن.

یکم برا خودتون ارزش قائل شید

راسته میگن بزرگ ترین دشمن زنان، زنان جاهل هستن. 🤚

قصدم تلنگر زدن بود لطفا واقعا فکر کنید درباره اش

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
تو همون عروس_خانومااااا هستی؟ 

بله

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فتبارک الله سرکار خانم

ممنون

به نظرم هر کی هر جوری که دلش میخواد زندگی کنه بهتره 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چرا یه دختر مث پسر نباید حق اینو داشته باشه ک عاشق شه ؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
نگران نباش رفتن به خاستگاری رو من اختراع میکنم 

تضمین نمیدم بعدش سالم باشیا😂

حرفاتون رو قبول دارم ولی دیگه این کلیشه باید برداشته بشه ، ما نمی‌خواهیم فقط انتخاب بشیم می‌خوایم خودمون انتخاب کنیم ، نمی‌دونم آدم مذهبی هستید یا نه اما اگر مذهبی هستید و همچین حرفی زدید و فکر میکنید درسته باید بگم همسر پیامبر از پیامبر خواستگاری کرده بود ! 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

بیشترش درست بود ولی اون قسمت خواستگاری

به نظرم چه دختر چه پسر حق ابراز احساساتشون رو دارن 

اگه یه دختر شهامت و جسارت اعتراف رو داشته باشه چرا نباید اعتراف کنه؟ 

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
به نظرم هر کی هر جوری که دلش میخواد زندگی کنه بهتره 

آخه نمیشه عزیزم یه چیزایی اثرش روی جامعه است. مثلا کسی که بگه خیانت عیب نداره، 

اگه خیانت ترویج پیدا کنه برای همه بد میشه نه فقط همون اشخاص موافق