2777
2789
عنوان

سیاهه جهیزیه🤕

1542 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها من چند روز دیگه عروسیمه وجهازمم دو روز پیش خانواده همسرم آمدند و به خونه ی داماد بردند

ما لیست تمام وسایلی را که گرفته بودیم داخل کاغذ نوشته بودیم که بدیم بعد از اینکه وسایل را بردند امضا کنند ولی خب خانواده همسرم از امضا کردن امتناع کردند وگفتند لازم نیست دیگه وهرچی دادید به دختر خودتون دادید کم یا زیادش فرقی نمیکنه ،در صورتی که ما هم کاملترین وبهترین جهیزیه را خریده بودیم.

من تو مدتی که عقد کرده بودیم مشکلات زیادی به خاطر دخالت خانواده ها تو زندگیمون داشتیم ،حالا میترسم اگر بعدها مشکلی پیش آمد بگن خب بردار برو وتو از اول هیچی نداشتی و خودت بودی ولباس های تنت

خیلی استرس دارم ونگرانم بابت این موضوع ،کسی بوده که سیاهه جهیزیه را ننوشته باشن وبراشون مشکلی پیش آمده باشه؟؟؟🤕🥺

فیلم بگیر

همسایه مون مادر دوماد اینقدر اذیت کرد ، یه هفته بعد عروسی دختره درخواست طلاق داد

مادرشوهره یواشکی لوازم رو از خونه شون برداشت برد

گفت جهیزیه هیچی نیاوردی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم داریم جهیزیه نبریم خونه شوهر یا حتی اگه بردیم در حد توانایی و دلبخواهیی خرید میکنیم .وظیفه شوهره که خونه بگیره و وسیله بخره و عروسی بگیره فقط شیر بها تعیین میکنن واسه عروس اونم فقط صرف خرید طلا میشه

به امید روزهای طلایی 
ماهم ننوشتیم،من معتقدم خدایی نکرده زندگی ک خراب شه وسایل میخام چیکار،میخوام اصلا نباشه........

منم میدونم خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد اون لحظه دیگه وسایل ارزش نداره ولی خب من بیشتر از این میترسم که تو بحثها بهم منت بزارن یا بگن تو چیزی نداشتی از اول واینها را پسرمون خریده